طرز تهیه خامه فرم گرفته (آیسینگ تازه و پودرخامه )
طرز تهیه خامه قنادی
طرز تهیه خامه فرم گرفته ساده و به راحتی می باشد ، کاربرد خامه فرم گرفته یا ( آیسینگ تازه ) و آیسینگ پودر خامه
برای تزیین و داخل انواع دسرها و کیک ها ، شیرینی ها می باشد.
خامه فرم گرفته بسیار خوش فرم و خوشمزه و مناسب برای همه دسرها و کیک ها می باشد ، و طعم بی نظیری به آن می دهد.
پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش کیک و شیرینی بهره مند شوید و این خامه فرم گرفته را یاد بگیرید و حتما آن را برای مجالس استفاده کنید و روزی خوشمزه و زیبا را رقم بزنید.
خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم خامه قنادی
1 | خامه | یک کیلو |
2 | شکر | سیصد گرم |
مواد لازم برای تهیه آیسینگ پودر خامه
1 | پودر خامه | 500 گرم |
2 | آب یا شیر نیمه یخ | 1.5 لیتر |
3 | وانیل | نصف قاشق چایی خوری |
4 | پودر قند | یک کیلو |
طرز تهیه (آیسینگ تازه )
در ابتدا یک ظرف بردارید و خامه را داخل آن بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و شروع کنید به صورت دورانی این دو مواد را هم بزنید.
سپس مایه خامه ای را داخل فریزر بگذارید و اجازه دهید که خامه یخ بزند و به صورت تیکه های یخ دربیاید.
بعد خامه های یخ زده را دوباره داخل ظرف بریزید و شروع کنید با همزن برقی هم بزنید تا زمانیکه تیکه های خامه های یخ زده از هم باز شود و خامه شما سفت و پفکی شود و فرم بگیرد.
برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید: خواص و مضرات پودر کاکائو |
طرز تهیه آیسینگ پودر خامه
در ابتدا آب یا شیر را داخل یک ظرف تمیز بریزید و پودر خامه ، پودر قند ، وانیل را به آن بیافزایید و همه این مواد را باهم هم مخلوط کنید.
سعی کنید با درجه تند میکسر پودر خامه مخلوط شده را به آب اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خامه ای سفید و پفکی بدست بیارید و داشته باشید.
حالا خامه فرم گرفته ما آماده شده است و مناسب برای استفاده انواع کیک ها ،شیرینی ها و دسر ها می باشد.
دستور تهیه با سرکار خانم اکبری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.