طرز تهیه خامه فرم گرفته

طرز تهیه خامه فرم گرفته (آیسینگ تازه و پودرخامه )

طرز تهیه خامه قنادی

طرز تهیه خامه فرم گرفته ساده و به راحتی می باشد ، کاربرد خامه فرم گرفته یا ( آیسینگ تازه ) و آیسینگ پودر خامه

برای تزیین و داخل انواع دسرها و کیک ها ، شیرینی ها می باشد.

خامه فرم گرفته بسیار خوش فرم و خوشمزه و مناسب برای همه دسرها و کیک ها می باشد ، و طعم بی نظیری به آن می دهد.

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش کیک و شیرینی بهره مند شوید و این خامه فرم گرفته را یاد بگیرید و حتما آن را برای مجالس استفاده کنید و روزی خوشمزه و زیبا را رقم بزنید.

 

طرز تهیه خامه فرم گرفته

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم خامه قنادی

 

1 خامه یک کیلو
2 شکر سیصد گرم

مواد لازم برای تهیه آیسینگ پودر خامه

 

1 پودر خامه 500  گرم
2 آب یا شیر نیمه یخ 1.5 لیتر
3 وانیل نصف قاشق چایی خوری
4 پودر قند یک کیلو

 

 

طرز تهیه (آیسینگ تازه )

در ابتدا یک ظرف بردارید و خامه را داخل آن بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و شروع کنید به صورت دورانی این دو مواد را هم بزنید.

سپس مایه خامه ای را داخل فریزر بگذارید و اجازه دهید که خامه یخ بزند و به صورت تیکه های یخ دربیاید.

بعد خامه های یخ زده را دوباره داخل ظرف بریزید و شروع کنید با همزن برقی هم بزنید تا زمانیکه تیکه های خامه های یخ زده از هم باز شود و خامه شما سفت و پفکی شود و فرم بگیرد.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص و مضرات پودر کاکائو 

 

طرز تهیه آیسینگ پودر خامه

در ابتدا آب یا شیر را داخل یک ظرف تمیز بریزید و پودر خامه ، پودر قند ، وانیل را به آن بیافزایید و همه این مواد را باهم هم مخلوط کنید.

سعی کنید با درجه تند میکسر پودر خامه مخلوط شده را به آب اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خامه ای سفید و پفکی بدست بیارید و داشته باشید.

حالا خامه فرم گرفته ما آماده شده است و مناسب برای استفاده انواع کیک ها ،شیرینی ها و دسر ها می باشد.

 

 

دستور تهیه با سرکار خانم اکبری

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *