خمیر پیراشکی

طرز تهیه خمیر پیراشکی خوشمزه و ترد

طرز تهیه خمیر پیراشکی

خمیر پیراشکی جزء خمیرهای پرطرفدار برای تهیه انواع پیراشکی است. بهتر است این خمیر را در منزل تهیه کنیم تا از سلامت آن خاطر جم باشیم.

تهیه خمیر پیراشکی بسیار ساده است و با مواد اولیه ی در دسترس درست می شود. ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش ساده ی این خمیر لذت ببرید.

 

خمیر پیراشکی

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

 

1 آرد دو پیمانه
2 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
3 تخم مرغ یک عدد
4 ماست چهار قاشق غذاخوری سرپر
5 آب ولرم یک پیمانه
6 شکر یک قاشق غذاخوری 
7 روغن مایع نصف پیمانه
8 نمک نصف قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه خمیر پیراشکی

برای تهیه این خمیر ابتدا در یک ظرف آرد، خمیر مایه ، نمک و شکر را می ریزیم. سپس تخم مرغ و ماست را به آن می افزاییم.

بعد از آن روغن و آب ولرم را هم به این ظرف اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. خمیر حاصل یک خمیر شل است که به دست نمی چسبد.

در صورت چسبیدن به دست به مقدار لازم به آن آرد اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیف پیراشکی شکل بگیرد. اگر خمیر کمی حالت چسبندگی پیدا کرد، آرد زیادی اضافه نکنید چراکه کیفیت کار پایین میاید.

بعد کف دست را به آرد می زنیم و خمیر را ورز می دهیم، با این کار چسبندگی خمیر گرفته می شود. خمیر را حدود ده دقیقه ورز می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات تخم مرغ 

 

سپس خمیر را در داخل ظرفی قرار می دهیم و روی آن را با کیسه نایلونی می پوشانیم و به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا حجم پیدا کند.

بعد از استراحت خمیر، پف خمیر را با دست می گیریم و مجدد روی میز کار ورز می دهیم تا هوای داخل خمیر خارج شود.

بعد خمیر را به چند قسمت تقسیم می کنیم و روی میز کار را آرد پاشی کرده و هر قسمت را با وردنه به ضخامت تقریبا نیم سانت باز می کنیم.

خمیر پیراشکی ما آماده است و شما می توانید از این خمیر برای تهیه انواع غذا و پیراشکی استفاده کنید و از مواد مختلف در داخل خمیر استفاده کنید و خمیر را ببندید و سرخ کنید.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *