کیک پاولووا

طرز تهیه کیک پاولووا کیک مخصوص نیوزلند و استرالیا

طرز تهیه کیک پاولووا خوشمزه

کیک پاولووا یکی از کیک ها و دسرهای خوشمزه درکشور نیوزلند و استرالیاست ، در واقع نام این کیک روسی می باشد و به افتخار بالرین مشهور روسی آنا پاولووا که در یک تور رقص باله به این کشورها سفر کرده بود و به خاطر دامن سفید و زیباش نام گذاری شد.

برای تهیه این دسر خوشمزه بیش از 600 رسپی وجود دارد، که ما در اینجا از یک روش ساده استفاده شده است.

 

پیشنهاد می کنیم با آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و از تهیه این کیک  پاولووا خوشمزه لذت ببرید و حتما آن را بپزید.

 

کیک پاولووا

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 شکر یک لیوان
2 سفیده تخم مرغ  چهار عدد
3 سرکه سفید یک قاشق چایی خوری
4 آرد ذرت  یک دوم قاشق چایی خوری
5 وانیل یک دوم قاشق چایی خوری

 

مواد لازم برای رویه کیک

 

1 وانیل  نصف قاشق چای خوری
2 خامه زده شده  یک لیوان
3 میوه های فصل  و به دلخواه به مقدار لازم
4 شکر یک و نیم قاشق چایی خوری

 

طرز تهیه

در ابتدا سفیده های تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن برقی بزنید و در این حین شکر را قاشق قاشق و کم کم به آن اضافه کنید.

توجه کنید که وقتیکه یک قاشق شکر را به  سفیده ها اضافه کردیدو هم زدید ، حتما اول شکر با مواد مخلوط و حل شود بعد قاشق بعدی را اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و بعد کمی سرکه سفید  و آرد ذرت را روی آن بپاشید و آرام هم بزنید.

 

مرحله سوم

در سینی فر فویل بگذارید و بعد کمی  آن را با کره چرب کنید و بعد روی آن کمی آرد بپاشید تا سفیده ها به فویل نچسبد.

 

برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید:  خواص شگفت انگیز تخم مرغ 

 

مدت زمان پخت

مواد آماده شده را در یک قیف بریزید و به صورت دایره  و به اندازه های دلخواه با فاصله از هم در سینی فر بریزید و بعد به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزند.

بعد از پخت سفیده های تخم مرغ یا مرنگ ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شوند.

 

مرحله آماده سازی خامه

در این مرحله به خامه زده شده وانیل و شکر را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و برای تزیین کنار بگذارید.

 

مرحله آخر و تزیین و سرو

در این مرحله  مرنگ آماده شده را در ظرف دلخواه سرو کنید و بعد روی آن خامه زده شده را بریزید و در آخر با انواع میوه های دلخواه و فصل آن را تزیین کنید.

 

حالا کیک پاولووا خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *