طرز تهیه بابا غنوج

طرز تهیه بابا غنوج لبنانی

طرز تهیه بابا غنوج عربی

بابا غنوج یک پیش غذا و یا اردور و یا مزه لبنانی است و طعمی خوشمزه و متفاوت دارد و در خاورمیانه بسیار معروف است.

بابا غنوج برای پذیرایی از مهمان ها و مجالس بسیار مناسب و خاص است و یک پیش غذای خاص می باشد.

این پیش غذا طبع گرمی دارد و برای افرادی که ناراحتی معده دارند و یا معده سردی دارند بسیار مفید و مقوی است.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و مخصوصا این بابا غنوج لبنانی را درست کنید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه بابا غنوج

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

 

 

1 سیر دو حبه
2 بادمجان  سه یا چهار عدد
3 تاهینی یا ارده  یک قاشق غذاخوری
4 روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
5 جعفری تازه نصف لیوان
6 نمک، فلفل قرمز به مقدار لازم
7 لیمو ترش  یک عدد

 

 

طرز تهیه بابا غنوج خوشمزه عربی

در ابتدا بادمجان ها را حسابی بشورید و بعد بر روی حرارت آن ها را کبابی کنید و پوست آن ها را بعد از سرد شدن بکنید و بعد در یک ظرف آن ها را کمی بکوبید و کنار بگذارید.

 

سپس سیر ، جعفری و بادمجان که کمی کوبیدید را در غذاساز بریزید و همه مواد را با هم میکس و یکدست کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص لیمو ترش 

 

 

در این مرحله لیمو ترش ، ارده ، نمک و فلفل قرمز و روغن زیتون را در یک ظرف بریزید و همه مواد را باهم حسابی مخلوط کنید.

 

بعد این مواد را به مخلوط بادمجان ، سیر و جعفری اضافه کنید و حسابی مواد را هم بزنید و ترکیب کنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص سیر  کلیک کنید.

 

سپس بابا غنوج خوش طعم را در یک ظرف بریزید و همراه با کمی روغن زیتون ، دانه های انار و یه کوچولو نعنا و فلفل قرمز تزیین و سرو کنید.

 

حالا بابا غنوش عربی خوشمزه و متفاوت ما آماده خوردن است نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *