طرز تهیه بابا غنوج لبنانی
طرز تهیه بابا غنوج عربی
بابا غنوج یک پیش غذا و یا اردور و یا مزه لبنانی است و طعمی خوشمزه و متفاوت دارد و در خاورمیانه بسیار معروف است.
بابا غنوج برای پذیرایی از مهمان ها و مجالس بسیار مناسب و خاص است و یک پیش غذای خاص می باشد.
این پیش غذا طبع گرمی دارد و برای افرادی که ناراحتی معده دارند و یا معده سردی دارند بسیار مفید و مقوی است.
پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و مخصوصا این بابا غنوج لبنانی را درست کنید و لذتش را ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه
1 | سیر | دو حبه |
2 | بادمجان | سه یا چهار عدد |
3 | تاهینی یا ارده | یک قاشق غذاخوری |
4 | روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
5 | جعفری تازه | نصف لیوان |
6 | نمک، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
7 | لیمو ترش | یک عدد |
طرز تهیه بابا غنوج خوشمزه عربی
در ابتدا بادمجان ها را حسابی بشورید و بعد بر روی حرارت آن ها را کبابی کنید و پوست آن ها را بعد از سرد شدن بکنید و بعد در یک ظرف آن ها را کمی بکوبید و کنار بگذارید.
سپس سیر ، جعفری و بادمجان که کمی کوبیدید را در غذاساز بریزید و همه مواد را با هم میکس و یکدست کنید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص لیمو ترش |
در این مرحله لیمو ترش ، ارده ، نمک و فلفل قرمز و روغن زیتون را در یک ظرف بریزید و همه مواد را باهم حسابی مخلوط کنید.
بعد این مواد را به مخلوط بادمجان ، سیر و جعفری اضافه کنید و حسابی مواد را هم بزنید و ترکیب کنید.
برای مشاهده مقاله خواص سیر کلیک کنید. |
سپس بابا غنوج خوش طعم را در یک ظرف بریزید و همراه با کمی روغن زیتون ، دانه های انار و یه کوچولو نعنا و فلفل قرمز تزیین و سرو کنید.
حالا بابا غنوش عربی خوشمزه و متفاوت ما آماده خوردن است نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.