نان ابری

طرز تهیه نان ابری خانگی

طرز تهیه نان ابری خوشمزه

نان ابری یک نان خوشمزه و ترد است که شاید براتون خیلی جالب باشد که بدانید در تهیه این نان از آرد استفاده نمی شود.

تهیه این نان خوشمزه بسیار ساده است و تنها با چند مواد ساده درست می شود. این نان را می توان در وعده صبحانه سرو کرد.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش این نان ابری در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و تهیه این نان ترد و خوشمزه را حتما امتحان کنید.

 

نان ابری

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان ابری

 

 

1 تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) سه عدد
2 پنیر خامه ای سه قاشق غذاخوری
3 شکر دو قاشق چایخوری
4 پودر کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری

 

دستور پخت نان ابری بدون آرد

برای تهیه این نان ترد باید از زرده و سفیده تخم مرغ جدا استفاده کنیم. برای تهیه ابتدا در یک ظرف سفیده های تخم مرغ را با همزن جدا می زنیم تا سفیده ها خوب فرم بگیرند.

بعد از آن پودر تارتار را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. سپس در ظرفی دیگر زرده های تخم مرغ، شکر و پنیر خامه را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

بهتر است پنیر خامه ای هم مثل تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشد. بعد از آن ترکیب زرده و سفیده تخم مرغ را به آرامی با هم مخلوط می کنیم.

این ترکیب را باید طوری مخلوط کنیم تا پف سفیده نخوابد. دقت کنید فر را از قبل با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات تخم مرغ 

 

کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم و یا با فرچه با کمی روغن چرب می کنیم تا نان به کف سینی نچسبد. از مواد آماده شده با قاشق بر می داریم و به شکل گرد روی کاغذ روغنی و یا سینی فر با فاصله می ریزیم.

مدت زمان پخت

سینی را در فر به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا نان ها کمی طلایی رنگ شوند و بپزند.

نان ابری ترد و خوشمزه ما آماده سرو است. نوش جان.

 

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *