سوجوک گردویی

طرز تهیه سوجوک گردویی با شیره انگور باسلوق ترکیه ای خوشمزه

طرز تهیه سوجوک یا سوجوق گردویی با شیره انگور

سوجوک یا سوجوق گردویی ،یک باسلوق خوشمزه ترکیه ای است که با گردو و شیره انگور تهیه می شود ، این باسلوق خوشمزه طبع گرمی دارد و  برای سلامتی بسیار مفید می باشد.

گردو ،سرشار از آنتی اکسیدان ،امگا 3 ، فیبر و پروتئین می باشد و شیره انگور بسیار مقوی و برای افرادی که بیماری کم خونی دارند مفید می باشد و خون ساز است.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه از آموزش کیک و شیرینی های متفاوت و خاص بهره مند شوید و حتما آن را بپزید و لذتش را ببرید.

 

سوجوک گردویی

 

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوجوق گردویی

 

1 مغز گردو نیم کیلو
2 شیره انگور یک و نیم لیوان
3 شیر یک چهارم لیوان
4 آب دو لیوان
5 آرد سفید یک چهارم لیوان
6 نشاسته ذرت  نصف لیوان
7 شکر نصف لیوان

 

طرز تهیه سوجوک یا سوجوق گردویی باسلوق ترکیه ای

 

مرحله اول

در ابتدا ،مغز گردو هایی که از قبل خیس خرده را با سوزن به نخ بکشید و ته اش را با خلال دندان ببندید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در یک قابلمه شیره انگور ، آب ، شیر و شکر را بریزید و باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 مرحله سوم

در این مرحله نشاسته ذرت و  و آرد را باهم در یک ظرف بریزید و باهم ترکیب کنید و بعد کمی از مخلوط مایع شیره انگور که آماده کردیم را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و بعد به کل مایع بیافزایید و هم بزنید.

 

 مرحله چهارم

در این مرحله همه مواد را بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید که غلظت بگیرد و بعد گردوهای به نخ کشیده شده را داخل مواد بزنید کمی که خودش را گرفت ،دوباره گردوها را در مواد بزنید و به جایی آویزان کنید و اجازه دهید که خودش را بگیرد.

 

مرحله آخر

سوجوک یا باسلوق های گردویی را به مدت سه روز به جایی آویزان کنید و بعد نخ ها را از سوجوک ها جدا کنید و باسلوق های گردویی خوشمزه را برش بزنید و همراه با یک چای دبش نوش جان کنید.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *