سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

سالاد تبوله مخصوص مهمانی ها

سالاد تبوله یکی از سالاد های خوشمزه کشور لبنان است ، این سالاد خیلی سریع و آسان تهیه می شود.

تبوله برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و تولدها مناسب است و بسیار زیبا و جذاب است.

تبوله به زبان عربی یعنی غذایی که بسیار خوشمزه و اشتها آور است و دارای ادویه های خوشبوست ،این سالاد را می توانید به عنوان پیش غذا هم سرو ، نوش جان کنید.

بوی خوش سبزی جعفری به این سالاد عطر ویژه ای بخشیده است و پایه اصلی این سالاد است.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و این سالاد تبوله خوش طعم را حتما تهیه کنید و در مجالس خود سرو کنید.

 

سالاد تبوله

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

مواد لازم برای تهیه تبوله

 

 

1 جعفری خرد شده به مقدار لازم 
2 پیازچه  پنج عدد
3 گوجه فرنگی  سه عدد
4 بلغور گندم یک و نیم لیوان 
5 لیمو ترش  یک عدد
6 گردو برای تزیین  به مقدار لازم
7 انار دون شده  به مقدار دلخواه 
8 نمک  به مقدار لازم 
تربچه  در صورت دلخواه
10 روغن زیتون  به مقدار لازم 

 

 

طرز تهیه سالاد تبوله مجلسی

در ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و گوجه ها را ریز خرد کنید و بعد پیازچه را خرد کنید و در صورت دلخواه می توانید از تربچه هم استفاده کنید.

سپس جعفری های شسته شده و آب گرفته شده را خرد کنید و به کاسه بیافزایید و بعد بلغور گندم را اضافه کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص  لیمو ترش 

 

به همین ترتیب انار های دون شده را به کاسه اضافه کنید و بعد روغن زیتون را بیافرایید.

 

بعد آب لیمو ترش را بگیرید و به همراه نمک به کل سالاد اضافه کنید و در آخر همه مواد را حسابی باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

برای تزیین می توانید از خود دانه های انار و چند برگ نعنا و گردو خرد شده استفاده کنید و یا کل سالاد را بر روی برگ های کاهو بریزید و بعد آن را سرو کنید.

حالا سالاد تبوله لبنانی خوشمزه ما آماده سرو ، خوردن است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *