طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی
سالاد تبوله مخصوص مهمانی ها
سالاد تبوله یکی از سالاد های خوشمزه کشور لبنان است ، این سالاد خیلی سریع و آسان تهیه می شود.
تبوله برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و تولدها مناسب است و بسیار زیبا و جذاب است.
تبوله به زبان عربی یعنی غذایی که بسیار خوشمزه و اشتها آور است و دارای ادویه های خوشبوست ،این سالاد را می توانید به عنوان پیش غذا هم سرو ، نوش جان کنید.
بوی خوش سبزی جعفری به این سالاد عطر ویژه ای بخشیده است و پایه اصلی این سالاد است.
پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و این سالاد تبوله خوش طعم را حتما تهیه کنید و در مجالس خود سرو کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه تبوله
1 | جعفری خرد شده | به مقدار لازم |
2 | پیازچه | پنج عدد |
3 | گوجه فرنگی | سه عدد |
4 | بلغور گندم | یک و نیم لیوان |
5 | لیمو ترش | یک عدد |
6 | گردو برای تزیین | به مقدار لازم |
7 | انار دون شده | به مقدار دلخواه |
8 | نمک | به مقدار لازم |
تربچه | در صورت دلخواه | |
10 | روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد تبوله مجلسی
در ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و گوجه ها را ریز خرد کنید و بعد پیازچه را خرد کنید و در صورت دلخواه می توانید از تربچه هم استفاده کنید.
سپس جعفری های شسته شده و آب گرفته شده را خرد کنید و به کاسه بیافزایید و بعد بلغور گندم را اضافه کنید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص لیمو ترش |
به همین ترتیب انار های دون شده را به کاسه اضافه کنید و بعد روغن زیتون را بیافرایید.
بعد آب لیمو ترش را بگیرید و به همراه نمک به کل سالاد اضافه کنید و در آخر همه مواد را حسابی باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
برای تزیین می توانید از خود دانه های انار و چند برگ نعنا و گردو خرد شده استفاده کنید و یا کل سالاد را بر روی برگ های کاهو بریزید و بعد آن را سرو کنید.
حالا سالاد تبوله لبنانی خوشمزه ما آماده سرو ، خوردن است. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.