حلوای تر شیرازی

طرز تهیه حلوای تر شیرازی خوشمزه با روشی آسان

طرز تهیه حلوای تر شیرازی خوشمزه

حلوای تر شیرازی یکی از دسرها و حلواهای خوشمزه و محبوب شهر شیراز می باشد ،این حلوا به راحتی تهیه می شود ، این حلوای خوشمزه با آرد برنج و نشاسته تهیه می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می دهیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره لازم را ببرید و حتما تهیه این حلوای تر شیرازی خوشمزه را تجربه کنید.

 

حلوای تر شیرازی

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 نشاسته گندم  (نشاسته گل ) یک لیوان
2 آب چهار لیوان
3 آرد برنج نصف لیوان
4 شکر دو و نیم لیوان 
5 زعفران دم کرده به مقدار لازم 
6 گلاب و هل  به مقدار لازم 
7 شیر پنج لیوان 

 

طرز تهیه حلوای تر شیرازی خانگی به روش ساده

 

مرحله اول

در ابتدا در یک ظرف نشاسته را بریزید و بعد به آن دو لیوان آب سرد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود و بعد از صافی ردش کنید.

 

مرحله دوم

در این مرحله آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید و هم بزنید و بعد به این مخلوط ، شکر و مابقی آب و نشاسته حل شده را اضافه کنید و بعد روی حرارت زیاد قرار دهید و حسابی هم بزنید تا به غلظت برسد و بعد حرارت گاز را کم کنید و به هم زدن به مدت یک ربع ادامه دهید تا نشاسته پخته شود.

 

 مرحله سوم

گلاب را با هل مخلوط کنید و به حلوا اضافه کنید و آن را به مدت سه دقیقه هم بزنید تا حلوای شما سفت شود.

توجه کنید که بهتر است برای پخت حلوا گلاب را در آخر اضافه کنید تا عطر بسیار خوبی به حلوا ببخشد.

 

مرحله چهارم

در این مرحله نصف حلوای آماده شده را بردارید و با زعفران مخلوط کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا حلوای شما رنگ زعفرانی بگیرد و بعد کل مواد را روی حلوای سفید رنگ بریزید.

 

تزیین و سرو

در این مرحله روی حلوای زعفرانی را با گل محمدی و مغز پسته تزیین کنید و اجازه دهید کمی خنک شود و بعد در یخچال قرار دهید تا دسر حلوای شما سفت و خنک شود.

 

حالا حلوای تر شیرازی خوشمزه ما آماده خوردن است و همراه با یک چایی دبش بسیار می چسبد. نوش جان.

 

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *