دستور پخت مربا توت فرنگی خوشمزه

دستور پخت مربا توت فرنگی

دستور پخت مربا توت فرنگی بسیار ساده است. مربای توت فرنگی یکی از مرباهای خوش طعم و پرطرفدار است که معمولا همه مایل هستند این مربای خوشمزه و خوشرنگ را در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنند.

ما شما را با این دستور ساده در سایت دنیای زنانه آشنا می کنیم. با آموزش های آشپزی بیشتر با ما همراه باشید.

 

دستور پخت مربا توت فرنگی

مواد لازم

  • توت فرنگی یک کیلو
  • شکر 800 گرم
  • آب نصف لیوان
  • جوهر لیمو به اندازه نوک قاشق چایخوری

 

دستور پخت و طرز تهیه مربا توت فرنگی

برای تهیه این مربا ابتدا برگ های توت فرنگی ها را از آن جدا کرده و خوب می شوئیم و می گذاریم تا آبش کشیده شود.

توت فرنگی ها را داخل یک قابلمه لعابی بزرگ می ریزیم. ( قابلمه ای انتخاب کنید تا گنجایش 3 برابر مقدار توت فرنگی ها را داشته باشد).

اول کمی از توت فرنگی ها را داخل قابلمه می ریزیم و بعد روی آن ها شکر می ریزیم. به همین ترتیب 2 تا 3 بار این کار را انجام می دهیم.

در آخر کار هم نصف لیوان آبی را که داریم به توت فرنگی ها اضافه می کنیم. بعد در ظرف را می بندیم و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا شکر در توت فرنگی ها خوب حل شود.

بعد از 12 ساعت استراحت ، ظرف را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوش بیاید.

در حین جوش زدن باید دقت داشته باشیم احتیاجی به هم زدن توت فرنگی ها نیست فقط باید مراقب باشیم تا مرباها سر نروند.

در حین جوش زدن باید کف روی مربا را با قاشق بگیریم . این کار باعث می شود تا مربا خوشرنگ و شفاف شود و همچنین از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.

برای قوام آمدن مربا به مدت نیم ساعت مربای توت فرنگی را می جوشانیم و در مرحله آخر جوهر لیمو را به آن اضافه می کنیم و مربا را از روی حرارت بر میداریم.

 

نکات مهم

  • برای پختن مربای توت فرنگی بهتر است از قابلمه لعابی با اندازه مناسب استفاده کنید.
  • بعد از پخت مربای توت فرنگی اجازه بدید تا مربا کاملا خنک شود و بعد داخل شیشه بریزید.
  • برای تهیه مربا بهتر است از توت فرنگی های سفت و ریز استفاده کنید تا هنگام پخت له نشوند.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مربا از زدن قاشق خیس داخل مربای پخته شده پرهیز کنید.
  • برای رسیدن به قوام ، بعد از خنک شدن مرباها آن ها را در ظرفی بریزید و حالت کشدار شدن مربا را چک کنید.
  • در حین پخت مرباها درب قابلمه را از اول تا آخر پخت نبندید تا رنگ مربا تغییر نکند.
  • زمان پخت زیادی برای مربا در نظر نگیرید زیرا رنگ آن تیره تر می شود.
  • زمان پخت مربا به مقدار توت فرنگی ها بستگی دارد.
  • در تهیه مربا برای خوش عطر کردن آن می توانید از دارچین ،هل و وانیل استفاده کنید.
  • برای جلو گیری از رنگ تیره مربا در آخر پخت به آن آبلیمو اضافه کنید.

 

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *