باسلوق ژله ای انار

طرز تهیه باسلوق ژله ای انار خوشمزه به روشی آسان

طرز تهیه باسلوق ژله ای انار

باسلوق ژله ای انار یکی از دسر یا شیرینی های خوشمزه  است که طعم عالی و بی نظیری دارد و به راحتی تهیه می شود.

شما می توانید انواع باسلوق با طعم میوه های گوناگون را تهیه کنید و همراه با چایی نوش جان کنید.

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و مخصوصا این باسلوق ژله ای انار خوشمزه را بپزید و تجربه ای خاص را رقم بزنید.

 

باسلوق ژله ای انار

 

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه باسلوق

 

1 آب یک و نیم  لیوان
2 نشاسته گل نصف لیوان
3 روغن مایع دو قاشق غذاخوری
4 پودر ژله انار یک بسته
5 گلاب  به مقدار لازم

 

طرز تهیه باسلوق ژله ای انار

در ابتدا یک ظرف بردارید و بعد در آن  نشاسته گل و آب  را بریزید و باهم مخلوط کنید و بعد به آن پودر ژله انار را اضافه کنید و دوباره حسابی هم بزنید.

 

مرحله دوم

این مخلوط را بر روی حرارت گاز قرار می دهیم و به آن گلاب را اضافه کنید و  هم  بزنید تا مواد ما غلظت بگیرد و بعد در این مرحله روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

 

مرحله ریختن مواد

در این مرحله کف ظرف مورد نظر را با روغن کمی چرب کنید و بعد باسلوق آماده شده را در آن بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بعد به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خود را حسابی بگیرد.

 

مرحله سرو ،برش دادن باسلوق ها

بعد از اینکه باسلوق ها خودش را گرفت آن ها را از یخچال خارج کنید و بعد باسلوق را از ظرف خارج می کنیم و بعد در روی میز کار خود کمی آرد یا نشاسته ذرت بپاشید باسلوق را روی آن قرار دهید.

 

سپس باسلوق ها را به اندازه های دلخواه برش دهید ، شما می توانید باسلوق ها در صورت دلخواه در پودر نارگیل هم بغلتانید.

 

حالا باسلوق ژله ای انار خوشمزه ما آماده خوردن است نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *