طرز تهیه مربا به

طرز تهیه مربا به

طرز تهیه مربا به خیلی ساده است و دستور پخت فوق العاده راحتی دارد. معمولا همه خانواده های ایرانی این مربای خوشمزه را در منزل درست کردند.

میوه استفاده شده در این مربا بسیار خاصیت دارد. به میوه به ، سیب طلایی هم می گویند. این میوه برای درمان خیلی از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی، زخم معده و افسردگی مفید است.

میوه به سرشار از ویتامین های آ، ب، ث، فیبر می باشد و دارای مواد معدنی، مانند پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم است.

آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه را دنبال کنید و با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه مربا به

مواد لازم

  • به 500 گرم
  • شکر 500 گرم
  • هل 2 عدد
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • آب به مقدار لازم

 

طرز تهیه مربا به خوشمزه

برای تهیه مربا به ابتدا به ها را خوب می شوییم، بعد پوست می گیریم و هسته های آن را خارج می کنیم. به ها را به اندازه های دلخواه خرد می کنیم.

آن ها را داخل قابلمه می ریزیم و شکر را به، به ها اضافه کرده و 6 لیوان آب به آن می افزاییم. در قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید.

بعد از جوش آمدن زیر حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. وقتی به ها به رنگ قرمز در آمد و به غلظت مناسب رسید، دانه های هل را اضافه می کنیم.

بعد از اینکه مربا به غلظت مطلوب رسید آن را از روی حرارت بر می داریم و در آخر آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.

بعد از پخت اجازه می دهیم مربا خنک شود. بعد آن ها را داخل شیشه سرو می کنیم و در یخچال قرار می دهیم.

 

نوش جان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *