طرز تهیه مربای گل محمدی

طرز تهیه مربای گل محمدی تازه و مخصوص خانگی

طرز تهیه مربای گل محمدی مخصوص

مربای گل محمدی یکی از مرباهای فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ و خوش عطر است که اگر فقط یک بار امتحانش کنید مشتری دائمی آن می شوید.

این مربای لذیذ طبعی گرم دارد و برای وعده صبحانه بسیار پرطرفدار است، مربای گل محمدی را هم با گل محمدی تازه و هم خشک تهیه می کنند ، دستور خانگی این مربا بسیار ساده است و در مدت زمان کمی آماده می شود.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و این دستور ساده مربای گل محمدی خانگی را امتحان کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه مربای گل محمدی

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی

 

1 گل محمدی تازه  نیم کیلو
2 آب یک لیتر
3 شکر یک کیلو 
4 جوهر لیمو نصف قاشق چایی خوری
5 گلوکز دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربای گل خوشمزه

در ابتدا گلبرگ ها را از هم جدا کنید و در یک ظرفی که از قبل با آب پر شده بریزید تا تمیز شوند و آلودگی های آن ها پاک شود.

بعد از اینکه گلبرگ ها حسابی خیس خورد آن ها را حسابی بشورید و بعد داخل یک آبکش قرار دهید آب اضافی گلبرگ ها گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله گلبرگ های گل محمدی را بر روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.

 

مرحله سوم

شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید توجه کنید برای اینکه مربای شما رنگی کدر پیدا نکند اصلا از قابلمه روحی استفاده نکنید.

 

مرحله چهارم

وفتیکه آب به جوش آمد و شکر حسابی حل شد ،اجازه دهید که آب و شکر قوام بیاید و بعد با یک قلمو آغشته به آبلیمو اطراف قابلمه را تمیز کنید تا شکرک نزند.

 

برای مشاهده مقاله خواص لیمو ترش  کلیک کنید.

 

مرحله پنجم و مدت زمان پخت گلبرگ ها

بعد از قوام آمدن شهد ، گلبرگ ها را به آن اضافه کنید و بعد اجازه دهید که گلبرگ ها به مدت نیم ساعت بماند و بپزد و مربای شما آماده شود.

 

مرحله ششم

در این مرحله در پنج دقیقه آخر پخت گلبرگ ها به آن جوهر لیمو اضافه کنید و هم بزنید ، در صورتیکه جوهر لیمو نداشتید شما می توانید از آبلیمو استفاده کنید.

 

مرحله آخر

در این مرحله بعد از پخت گلبرگ ها زیر حرارت را خاموش کنید و بعد به آن گلوکز را بیافزایید و حسابی با مربا مخلوط کنید تا حل شود و بعد دور درب قابلمه را دم کنی یا پارچه ای بکشید و اجازه دهید مربا به مدت یک روز بماند.

 

حالا مربای گل محمدی خوشمزه ما آماده خوردن است ، این مربا با خامه صبحانه بسیار می چسبد ،نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *