طرز تهیه شیر عسلی

طرز تهیه شیر عسلی تنها با دو ماده

طرز تهیه شیر عسلی غلیظ

طرز تهیه شیر عسلی سریع و ساده است و کاربرد آن در کیک و شیرینی ها و انواع دسر و بستنی هاست. شیر عسلی طعم خیلی خوبی دارد  و شما می توانید حتی آن را با چایی و قهوه میل کنید.

پیشنهاد می کنیم از آموزش کیک و شیرینی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این شیر عسلی را درست کنید و در دسرها و شیرینی های خود استفاده کنید.

 

طرز تهیه شیر عسلی

 

خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه شیر عسلی

 

1 شیر یک لیتر
2 شکر دو لیوان

 

طرز تهیه شیر عسلی خانگی

در ابتدا شیر و شکر را در یک ظرف بزرگ بریزید و بر روی حرارت با شعله کم و با شعله پخش کن قرار دهید. این مخلوط را حسابی و مرتب هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

توجه کنید که شیر اصلا نباید بجوشد و شعله گاز را حتما کم کنید. شما باید مرتب شیر را هم بزنید تا ته نگیرد ، در صورتیکه شیر شما ته گرفت سریع آن را به ظرف دیگر منتقل کنید.

شیر شما نباید اصلا بجوشد باید فقط تبخیر شود ،پس مرتب و به طور مداوم شیر را هم بزنید. این مخلوط را به مدت یک ساعت باید مدام هم بزنید تا مقدار آن نصف شود و غلظت آن شبیه به عسل شود.

توجه داشته باشید هنگام هم زدن مواد اطراف شکرک زده وارد شیر عسلی اصلا نشود. درصورت دانه دانه شدن شیر عسلی در موقع هم زدن ، شما می توانید آن را داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست شوند.

اجازه دهید شیر عسلی آماده شده در دمای محیط بماند و خنک شود و بعد آن را در یک ظرف دربسته بریزید و برای دسرها ، بستنی ها و شیرینی های خود استفاده کنید.

این شیر عسلی را می توانید به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید. رنگ شیرعسلی به رنگ زرد کم رنگ درمی آید ، حالا شیر عسلی خوشمزه خانگی ما آماده استفاده است.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *