طرز تهیه نان کرمدار

طرز تهیه نان کرمدار خوشمزه

طرز تهیه نان کرمدار فوق العاده ساده است و تهیه این نان نیز بسیار راحت و آسان است. این نان را به راحتی می توان در منزل تهیه کرد.

نان کرمدار بافت لطیفی دارد و در وعده های صبحانه، عصرانه و ایام ماه رمضان برای افطار همراه با چای جزء میان وعده های خوشمزه می باشد.

برای تهیه کرم این نان از نشاسته ذرت ، رنده پوست لیمو هم استفاده شده است.

نشاسته ذرت سرشار ازکربوهیدرات و کالری می باشد و پوست رنده شده لیمو عطر بسیار بی نظیری به این نان می بخشد.

کالری موجود در نشاسته برای افرادی که دنبال چاق شدن می باشند مفید است.

پیشنهاد می کنیم  آموزش این نان خوشمزه را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و دنبال کنید و  حتما آن را بپزید.

 

 

طرز تهیه نان کرمدار

مواد لازم برای تهیه نان کرمدار

  • آرد 400 گرم
  • خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
  • شیر ( گرم ) نصف لیوان
  • شکر 100 گرم
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ 2 عدد
  • کره ذوب شده 50 گرم

 

مواد لازم برای کرم

  • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
  • شیر 2 لیوان
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 50 گرم

 

طرز تهیه نان کرمدار

برای تهیه نان کرمدار، ابتدا باید خمیر و مواد کرم را درست کنیم . در ابتدا برای تهیه خمیر کرمدار، در یک ظرف خمیر مایه، شیر و 2 قاشق غذاخوری شکر را می ریزیم.

اجازه می دهیم خمیر به مدت 15 دقیقه به عمل بیاید. بعد مواد را با هم مخلوط می کنیم. آرد را کم کم اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم.

خمیر را طوری ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد. برای اینکه خمیر به دست نچسبد مقداری آرد به آن اضافه می کنیم.

بعد روی خمیر را با یک پارچه می پوشانیم و به مدت یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم. در زمانی که خمیر به عمل می آید مواد کرم نان را درست می کنیم.

برای تهیه کرم، در یک ظرف شیر را از قبل گرم کرده و شیر، زرده تخم مرغ، شکر و بقیه مواد کرم را می ریزیم و با همزن هم می زنیم تا به رنگ کرم در بیاید.

بعد مواد را به شیر ولرم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد و بعد از غلظت از روی گاز بر می داریم و داخل ظرف می ریزیم و روی آن را با نایلون می پوشانیم تا خنک شود.

بعد از اینکه خمیر به عمل آمد و حجیم شد با استفاده از وردنه خمیر را نازک باز می کنیم. با استفاده از چاقو کناره های خمیر را می بریم و از لبه ها خط های موازی روی خمیر ایجاد می کنیم.

وسط خمیر از کرمی که درست کردیم می ریزیم. یکی یکی لایه های خمیر را روی هم به حالت ضربدی می بندیم و  روی خمیر را مجدد با پارچه می پوشانیم.

بعد برای رومال نان، یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط می کنیم و با برس روی خمیر می مالیم.

برای تزئین مقداری بادام روی نان می ریزیم و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم و وقتی نان طلایی رنگ شد آماده سرو است.

نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *