طرز تهیه نان بیشمه محلی

طرز تهیه نان بیشمه

طرز تهیه نان بیشمه خیلی ساده و کمی شبیه بامیه است. نان بیشمه یک نان روغنی است و یکی از نان های استان گلستان مخصوصا ترکمن است که طعمی شیرین دارد.

نان محلی بیشمه جزو سوغات شهر گلستان به حساب می آید که به آن نان پیشمه هم می گویند.

در این نان خوشمزه از تخم مرغ ،شیر ، گلاب استفاده شده است ، تخم مرغ سرشار از ویتامین دی است .

شیر دارای کلسیم می باشد و گلاب هم علاوه بر اینکه این نان را خیلی خوش عطر و خوش طعم می کند، خاصیت ضد باکتری ، ضد التهاب ، ضد درد ، ضد برونشیت و ضد تشنج دارد .

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان خوشمزه را از سایت دنیای زنانه دنبال کنید و یاد بگیرید و حتما این نان خوشمزه را بپزید.

 

طرز تهیه نان بیشمه

مواد لازم برای تهیه نان بیشمه

  • آرد به مقدار لازم
  • شیر 2 لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
  • روغن جامد ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر ۲ لیوان
  • گلاب نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان بیشمه خوشمزه گلستان

تهیه این نان خیلی راحت است و خیلی سریع آماده می شود . برای تهیه نان بیشمه ابتدا در یک ظرف تخم مرغ‌ ها را می شکنیم و خوب هم می‌ زنیم . شیر و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌ کنیم.

بعد روغن ، بیکینگ پودر و آرد را هم کم کم به بقیه مواد اضافه می کنیم، البته حتما آرد را الک می کنیم تا گلوله گلوله نشود.

همه مواد را با دست خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید و به دست نچسبد. روی خمیر را با یک کیسه نایلون و یا دستمال پارچه ای می پوشانیم و به مدت یک ساعت کنار می‌ گذاریم تا خمیر به عمل بیاید.

قسمت های کوچکی از خمیر را برمی داریم و به آن هر فرمی خواستیم می دهیم و در روغن داغ می‌ اندازیم خمیر ها باید در روغن شناور باشند.

زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می‌ دهیم خمیر با حرارت ملایم پخته شود و طلایی رنگ شود.

همین طور که دیدید طرز تهیه این نان خیلی ساده و راحت بود و در ظاهر شبیه بامیه است. این نان خیلی سریع آماده می شود.

به همین راحتی نان بیشمه ما آماده سرو است.نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *