طرز تهیه مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک فوق العاده راحت می باشد. مربای زرشک جزو مرباهای خوشمزه و پر طرفدار است. طعم این مربا کمی ملس است و بسیار خوشرنگ است.

مربای زرشک یک جایگزین خوب به جای مربای آلبالو است که در ظاهر هم خیلی شبیه به هم هستند.

زرشک دارای خواص درمانی زیادی است و سرشار از ویتامین C و B می باشد. زرشک دارای ارزش غذایی بالایی است و نقش موثری در پیشگیری از سرماخوردگی دارد.

 

به شما پیشنهاد می کنیم با آموزش های بیشتر آشپزی در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و از تهیه مربای زرشک خوشمزه لذت ببرید.

 

طرز تهیه مربای زرشک

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه مربای زرشک

 

1 زرشک تازه 1 کیلو
2 شکر 1 کیلو و نیم
3 آب 5 پیمانه
4 وانیل نصف قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه

برای تهیه مربای زرشک، اول زرشک ها را پاک می کنیم و در یک ظرف بزرگ می ریزیم و روی آن آب سرد می ریزیم. طوری که آب کاملا روی زرشک را بگیرد.

بعد ظرف را حدود یک ساعت کنار می گذاریم تا خوب خیس بخورد. سپس زرشک ها را در آبکش می ریزیم و یک سوم از شکر و مقداری از زرشک را در ظرف ریخته و کمی شکر روی آن می ریزیم.

دوباره کمی زرشک می ریزیم و لایه بعد مقداری شکر می ریزیم تا زرشک ها کلا در ظرف ریخته شود. سپس ظرف را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا زرشک ها کم کم آب بیندازند.

 

برای مشاهده مقاله خواص لیمو ترش  کلیک کنید.

 

یک قابلمه را روی حرارت می گذاریم و ۵ لیوان آب در آن می ریزیم و بقیه شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

بعد زرشک و شکر آماده در ظرف را به آن اضافه کنیم و حرارت را کم می کنیم . دقت داشته باشید که درب قابلمه را نمی گذاریم چون رنگ مربا را کدر می کند.

همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مربا قوام پیدا کند و غلیظ شود. وقتی مربا غلیظ شد وانیل را به آن اضافه می کنیم.

بعد از پخت مربا و غلیظ شدن آن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربا خنک شود.

سپس مربای زرشک را در یک شیشه می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال یا یک محیط خنک قرار می دهیم.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *