طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه و آسان

طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه

طرز تهیه مربای بالنگ متنوع و راحت است ، بالنگ یکی از میوه های کشور هند است و شبیه به لیمو می باشد و مثل مرکبات آبدار نیست و گوشتی خشک دارد.

بالنگ برای تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است و سرشار از آنتی اکسیدان ، ویتامین سی می باشد.

بالنگ رشد مو را تقویت می کند و به سلامت قلب کمک می کند و برای معده و گوارش بسیار مفید است و اسید معده را کاهش می دهد.

بالنگ خواص بی نظیری دارد و از آن می توانید دمنوش هم درست کنید و نوش جان کنید.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی و  تهیه این مربای بالنگ خوشمزه در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و حتما آن را درست کنید و در وعده صبحانه خود از آن استفاده و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه مربای بالنگ

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ

 

1 بالنگ بزرگ یک عدد
2 شکر به اندازه بالنگ
3 آب سه لیوان
4 جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
5 گلاب به مقدار لازم

 

طرز تهیه مربای بالنگ

در ابتدا بالنگ ها را حسابی بشورید و بعد آن را به دو یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد قسمت وسط بالنگ ها را که ترش مزه هست را خارج کنید.

سپس قسمت سفید رنگ بالنگ را از پوست آن جدا کنید و به اندازه و فرم دلخواه خود برش دهید و یا با قالب مد نظر خود به شکل گل و یا هر شکلی که می خواهید در بیاورید.

همزمان یک قابلمه بردارید و در آن آب بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید که آب جوش بیاید.

سپس بالنگ های خرد شده  و قالب زده را داخل آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت اجازه دهید که بالنگ ها بپزند و نرم شوند.

در این مرحله یک قابلمه دیگه بردارید در آن آب و شکر را بریزید و بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب و شکر کمی حل شوند و بعد جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد و قوام بیاید.

بعد از پخت بالنگ ها، آن ها را در یک آب کش بریزید و آب آن را خالی کنید و بعد خود بالنگ ها را کمی فشرده کنید تا آبی که جذب کردند از آن ها جدا شود و خالی شود.

سپس بالنگ های آب گرفته و فشرده شده را داخل محلول آب و شکر جوشیده بریزید و بعد مقدار کمی گلاب به آن اضافه کنید و  اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بماند تا مربای بالنگ شما بپزد و قوام بیاید.

حالا مربای بالنگ خوشمزه شما آماده خوردن است. نوش جان.

 

دستور تهیه با سرکار خانم اکبری

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *