طرز تهیه خمیر هزارلا

طرز تهیه خمیر هزارلا خانگی

طرز تهیه خمیر هزارلا جالب و متنوع می باشد . خمیر هزارلا یکی از خمیر های پرکاربرد برای انواع شیرینی ها و غذاها است.

خمیر هزارلا یا puff pastry بسیار پرکاربرد و محبوب می باشد ، هرچقدر کیفیت این خمیر بیشتر باشد باعث خوشمزه تر بودنش می شود.

در شیرینی ناپلئونی و زبان از این خمیر استفاده می شود ، در برخی از منابع ایرانی به عنوان میل فوی هم نام برده شده است.

خمیر هزارلا یا ورقه ای خمیری است که از کره ، آب و آرد درست می شود و آن را به شکل لایه نازک در می آورند و تعداد زیادی روی هم قرار می گیرد.

این خمیر در دوران پادشاهی مصر و در سده های یازدهم تا شانزدهم میلادی وجود داشته است و بعد از آن به شکل لایه لایه نازک درآمده و برای شیرینی و غذا سرو می شده است.

حالا ما به آموزش این خمیر می پردازیم و پیشنهاد می کنیم این خمیر پرکاربرد را یاد بگیرید و در منزل درستش کنید.

 

طرز تهیه خمیر هزارلا

مواد لازم خمیر هزارلا

  • کره 230 گرم
  • آرد دو لیوان
  • آب نصف لیوان
  • نصف قاشق چایخوری
  • شکر به مقدار کم

طرز تهیه خمیر هزارلا

در ابتدا برای درست کردن این خمیر در یک ظرف بزرگ آرد الک شده و نمک را بریزید. سپس کره و آب را به این مواد بیافزایید.

در این مرحله همه مواد را حسابی با هم مخلوط کنید و کره ها را با چنگال له کنید تا خمیر شما بدست بیاید.

روی سطح میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را با کمی آرد آغشته کنید و خمیرها را به صورت گلوله دربیارید.

سپس خمیر را به مدت بیست دقیقه در فریز قرار دهید. بعد از گذشت این زمان خمیر را بیرون بیاورید. خمیر را در میزی که آرد پاشی شده باز کنید و به شکل مستطیل به آن فرم دهید.

در این مرحله روی خمیر را کره بمالید و لبه های خمیر را به داخل تا بزنید تا خمیر ضخامت پیدا کند.

سپس خمیر را داخل یخچال قرار دهید تا خنک و سرد بشود.

بعد از آن دوباره خمیر را از یخچال دربیارید و دوباره میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را باز کنید.

دوباره لبه های خمیر را به داخل تا زده و داخل یخچال قرار دهید این کار را چند دفعه ، حدودا 5 بار انجام دهید تا خمیر خوبی بدست بیارید.

برای تهیه خمیر هزارلا تقریبا حدود یک ساعت و نیم زمان لازم است ولی در آخر یک خمیر عالی و با کیفیت برای شیرینی و غذای خود دارید.

لازم به ذکر است در صورتیکه بخواهید خمیر را برای شیرینی استفاده کنید به مواد شکر بیافزایید.

این خمیر را در منزل تهیه کنید و تجربه ای متفاوت را برای خود در دنیای آشپزی رقم بزنید.

نوش جان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *