طرز تهیه نان کامپاین گردو

طرز تهیه نان کامپاین گردو

طرز تهیه نان کامپاین گردو خیلی راحت و یک نان مدرن و متفاوت است. در این نان از گردو استفاده می شود. گردو خواص بسیار زیادی دارد و خیلی از افراد طرفدارش هستند.

این نان طعم بسیار عالی و بی نظیری دارد و گردو این طعم را دو برابر کرده است ، گردو سرشار از آنتی اکسیدان  و امگا 3 می باشد .

گردو از ابتلا به  بیماری های قلبی و سرطان ها پیشگیری می کند و عملکرد مغز را بهبود می بخشد .

گردو دارای فیبر ، اسید فولیک ،کمی پروتئین و کربوهیدارت  می باشد از این رو ارزش غذایی بالایی دارد .

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان خوشمزه را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و حتما بپزید و تجربه ای متفاوت داشته باشید.

 

طرز تهیه نان کامپاین گردو

مواد لازم برای نان کامپاین گردو

  • شیر سرد 100 گرم
  • آرد 500 گرم
  • کره 50 گرم
  • خمیر مایه 35 گرم
  • گردو 150 گرم
  • گلوتن 20 گرم
  • ایزی تست 50 گرم
  • بهبود دهنده 7 گرم
  • نمک 10 گرم
  • شکر 75 گرم
  • آب سرد 200 گرم

طرز تهیه نان کامپاین گردو خوشمزه

برای درست کردن این نان در ابتدا خمیر مایه را با آب ولرم و مقدار کمی شکر مخلوط کرده و روی آن یک نعلبکی بگذارید.

اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند تا خمیر مایه شما به عمل بیاید. اول همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

هنگامیکه با هم ترکیب شدند ، خمیر مایه را به همراه کره و شیر سرد اضافه کنید و بعد آب سرد را اضافه کنید.

سعی کنید که آب را کم کم اضافه کنید بعد خمیر بدست آمده را شروع به ورز دادن کنید.

سعی کنید خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید اگر خمیر سفتی داشتید به دستتان آب بزنید و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

بعد از ورز دادن گردو را به خمیر اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید تا گردو به خورد خمیر برود.

خمیر را به مدت یک ربع ورز دهید ، سپس خمیر را به سه عدد خمیر یک اندازه چانه بگیرید. بعد خمیر را باز کنید و رول کنید.

گوشه ها ی خمیر را به فرم تیز در بیارید و  درز خمیر را به زیر کار ببرید. خمیرها را در سینی چرب شده با فاصله از هم بچینید و روی آن را اسپری آب بپاشید.

سپس روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ربع استراحت کند و روی آن را دوباره با آب اسپری کنید.

بعد دوباره خمیر را به مدت چهل و پنج دقیقه استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود. بعد از این استراحت روی نان را تیغ زده و فرم دلخواه به آن بدهید و با شابلون روی آن آرد بپاشید.

خمیر آماده شده در سینی فر را به مدت نیم ساعت با درجه حرارت 200 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

توجه کنید که در حین پخت یک کاسه آب داخل فر قرار دهید تا نان خشک نشود.

بهتر است این نان را بعد از پخت و خنک شدن داخل یخچال به مدت یک روز بگذارید و بعد مانند نان تست برش بزنید و نوش جان کنید.

حالا نان کامپاین گردو خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *