طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی
طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی
طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی خیلی ساده و روش پخت راحتی دارد. در تهیه این نان از زعفران استفاده می شود. این نان خوشمزه یک نان سوئدی است که در کشورهای هلند و نروژ هم پخته می شود.
این نان بیشتر در روزهای کریسمس تهیه می شود و روش های تهیه متفاوتی دارد.
در این نان خوشمزه علاوه بر زعفران از کشمش هم استفاده شده است ، کشمش دارای خواص بی نظیری است .
کشمش دارای ویتامین دی ، پتاسیم ،کلسیم و ویتامین ب می باشد و سرشار از آنتی اکسیدان است و از پوکی استخوان جلوگیری می کند .
پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه و پر خاصیت را یاد بگیرید و بپزید .
مواد لازم برای تهیه نان زعفرانی سوئدی
- آرد 750 گرم
- خمیر مایه 3 قاشق غذا خوری
- زعفران 1/4 قاشق چایخوری
- شکر 200 گرم
- کره 150 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 200 میلی لیتر
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- کشمش 100 گرم
مواد لازم برای رومال نان زعفرانی سوئدی
- شیر یا آب 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی
برای تهیه این نان خوشمزه ابتدا زعفران و شکر را باهم می سائیم و کنار می گذاریم . در یک ظرف خمیر مایه را می ریزیم و چند قاشق از شیر ولرم به آن اضافه می کنیم و در دمای اتاق قرار می دهیم.
کره آب شده را با زعفرا ن به بقیه شیر اضافه می کنیم. بعد بقیه مواد به جز کشمش را با هم مخلوط کرده، خمیر مایه را هم اضافه می کنیم.
خمیر را خوب به مدت 15 دقیقه ورز می دهیم و در آخر مقداری از کشمشها را برای تزیین کنار می گذاریم و بقیه مواد را با خمیر مخلوط می کنیم.
خمیر ها را به شکل گلوله در می آوریم و روی آن را با یک پارچه می پوشانیم و حدود نیم ساعت در دمای اتاق قرار می دهیم.
بعد از 30 دقیقه خمیر را به گلوله های کوچک تقسیم می کنیم. خمیر ها را گرد کرده و حدود 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم.
سپس هر کدام از گلولهها را به شکل استوانه شکل می دهیم. بعد هر طرف را به طرف مرکز لوله کرده تا شکل 8 یا S بسته پیدا کنند و در وسط هر کدام یک کشمش می گذاریم.
بعد سینی فر را چرب می کنیم و خمیرها را داخل سینی قرار داده و روی آن را با یک پارچه می پوشانیم و حدود 30 دقیقه به آن استراحت می دهیم تا حجم پیدا کند.
برای رومال کردن نان هم 1 عدد تخممرغ را با 2 قاشق آب یا شیر هم می زنیم و با قلم مو روی خمیرها می مالیم و آنها را داخل فر با دمای 220 درجه به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا نان بپزد و روی آن طلایی شود.
نان خوشمزه سوئدی ما آماده سرو است. نوش جان.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.