طرز تهیه نان پسته سوئدی خوشمزه

طرز تهیه نان پسته سوئدی

طرز تهیه نان پسته سوئدی جالب و پخت آن در فر می باشد، این نان احتیاج به دوبار استراحت دارد .

این نان خوشمزه بین مردم اروپا و سوئدی های بسیار پرطرفدار است و در وعده عصرانه سرو می شود.

در این نان از فیلینگ که شامل شکر قهوه ای و کره و مغز پسته استفاده شده است .

عسل استفاده شد علاوه بر اینکه طعم عالی به این نان می بخشد به خواص آن هم می افزاید.

مغز پسته استفاده شده در این نان دارای پتاسیم ، کلسیم ، ویتامین آ ، ویتامین ب ،آهن می باشد.

از این رو پیشنهاد می کنم آموزش این نان مدرن خوشمزه و پرخاصیت را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید و لذتش ببرید.

 

طرز تهیه نان پسته سوئدی

مواد لازم برای تهیه نان پسته سوئدی

  • خمیر مایه فوری چهار گرم
  • کره سی گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد نان فانتزی سیصدو ده گرم
  • شیر به دمای محیط رسیده صدو ده گرم
  • نمک نوک قاشق غذاخوری
  • شکر پنجاه گرم
  • عسل یک قاشق غذاخوری

 

مواد فیلینگ نان پسته سوئدی

  • مغز پسته خرد شده دو قاشق غذاخوری
  • کره صد گرم
  • شکر قهوه ای پنجاه گرم

 

طرز تهیه خمیر فیلینگ برای نان پسته سوئدی

در ابتدا کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید که به دمای محیط برسد ، سپس کره را با شکر قهوه ای مخلوط کنید و چند دقیقه با همزن بزنید ، سپس مغز پسته را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه نان پسته سوئدی

در ابتدا در یک ظرف بزرگ مواد خشک را که شامل نمک ، شکر ، خمیر مایه فوری ،آرد الک شده را بریزید و باهم حسابی مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ را به این مواد اضافه کنید و بعد عسل و شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید.

یعد از اینکه همه مواد را حسابی باهم مخلوط کردید به آن کره ای که به دمای محیط رسیده را اضافه کنید .

همه مواد را حسابی باهم مخلوط کنید و شروع به ورزدادن به مدت ده دقیقه کنید.

سعی کنید خمیر را تاجایی ورز دهید که خمیر به حالت کش دار دربیاید و پاره نشود.

سپس خمیر را در یک ظرف قرار دهید و روی آن را نایلون بکشید و اجازه دهید به مدت دو ساعت بماند تا استراحت کنید.

وقتیکه خمیر حجمش دوبرابر شد ، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را به صورت مستطیل باز و پهن کنید.

سپس از مواد فیلنگ روی خمیر بمالید و خمیر را رول کنید و سپس با چاقو به دو قسمت تقسیم کنید و این دوقسمت را به هم ببافید و به صورت گرد فرم دهید و در قالب قرار دهید .

در این مرحله دوباره روی خمیر آماده شده را با پارچه یا نایلون بپوشانید و اجازه دهید به مدت 45 بماند و استراحت کند.

سپس روی خمیر را با زرده تخم مرغ و یک قاشق روغن رومال کنید .

و خمیر آماده شده را داخل فر به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 200 قرار دهید تا بپزد .

برای اینکه روی نان طلایی رنگ شود می توانید گریل فر را چند دقیقه روشن کنید.

حالا نان پسته سوئدی خوشمزه ما آماده خوردن است نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *