طرز تهیه نان مغزدار سوئدی خانگی

دستور پخت نان مغزدار سوئدی خانگی

طرز تهیه نان مغزدار سوئدی خوشمزه و متنوع می باشد که بهتر است حتما آن را در منزل درست کنید و تجربه یک نان متفاوت مغزدار خوشمزه را بدست بیاورید.

در تهیه این نان از مواد میانی استفاده می شود و طعم فوق العاده ای دارد. این نان به خاطر ظاهر فریبنده و مواد تشكیل ‌دهنده اش می تواند به عنوان یك شیرینی خوشمزه سرو شود.

نان مغزدار سوئدی در مدت زمان کمی آماده می شود. این نان را می توانید به عنوان یک عصرانه دل انگیز در کنار خانواده تان میل کنید و بهترین لحظات را در زندگیتان ثبت کنید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان سوئدی مغزدار خانگی

مواد لازم

  • آرد به میزان 600 گرم
  • خمیر مایه دو قاشق غذا خوری
  • آب ولرم نصف لیوان
  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر 125 گرم
  • کره صد گرم
  • نمک خیلی کم
  • پودر هل یک قاشق چایخوری
  • شیر ولرم نصف لیوان

مواد میانی برای خمیر

  • دارچین یک قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده صد گرم
  • شکر 75 گرم

طرز تهیه نان مغزدار سوئدی خانگی

در ابتدا شکر را با آب ولرم مخلوط کنید و به آن خمیر مایه بیافزاید و اجازه دهید خمیر مایه به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.
در این حین کره را در یک ظرف بریزید و بگذارید روی حرارت تا کره کاملا ذوب شود.  سپس شکر و شیر را به آن اضافه کنید.

بعد زیر گاز را خاموش کنید و این مواد را کنار بگذارید. آرد را با نمک و هل مخلوط کنید و تخم مرغ و خمیر مایه به عمل آمده را هم به آن اضافه کنید.

سپس مواد خنک شده کره ، شیر و شکر را به آن اضاقه کنید. شروع کنید این مواد را با هم مخلوط کردن و ورز دادن ، طوری که خمیر حسابی جمع شود.

بعد خمیر را به مدت یک ساعت و نیم در یک محیط گرم بگذارید تا حسابی استراحت کند.

طرز تهیه مواد میانی خمیر نان سوئدی مغزدار خانگی

شکر ، دارچین و کره نرم شده به دمای محیط رسیده را با هم مخلوط کنید ، مایه میانی ما آماده می شود.

بعد از استراحت خمیر روی سطح میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به ضخامت یک میلیمتر باز کنید.

مایه میانی را روی همه سطح خمیر بمالید .بعد خمیر را از وسط تا کنید و به شکل نوار برش بدهید و بپیچید و به آن شکل بدهید و در داخل قالب های کاپ کیک قرار بدهید.

توجه داشته باشید که حتما داخل قالب ها کپسول بگذارید و روی خمیر ها را بپوشانید و به مدت بیست دقیقه دوباره به آن استراحت بدهید.

رومال کردن خمیر  نان سوئدی مغزدار خانگی

برای رومال کردن خمیر نان سوئدی مغزدار تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید.

خمیر های آماده شده را در داخل فر به مدت بیست دقیقه و با درجه حرارت 180 بگذارید بپزد.

بعد از پخت کامل نان مغز دار سوئدی خانگی ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *