طرز تهیه نان توت فرنگی

طرز تهیه نان توت فرنگی دلربا

طرز تهیه نان توت فرنگی جالب و راحت است، در این نان شما می توانید از خود توت فرنگی، مربا و مارمالادش استفاده کنید.

در تهیه این نان کاملا سلیقه ای است که از توت فرنگی یا مرباش استفاده شود. توت فرنگی این نان را بسیار خوش طعم می کند ، این نان برای عصرانه و صبحانه کنار یک چای دبش بسیار می چسبد.

توت فرنگی دارای خواصی مانند ویتامین سی ، ویتامین کا ، پتاسیم ،منیزیم  می باشد ، فیبر موجود در توت فرنگی کمک به بهبود هضم می کند و باعث کاهش وزن می شود .

توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است  و برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد .

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه را یاد بگیرید و حتما بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه نان توت فرنگی

  • خمیر مایه 6 گرم
  • تنگ ژنگ
  • آرد300 گرم
  • پودر شیر خشک قنادی 15 گرم
  • نمک 5 گرم
  • شکر 30 گرم
  • شیر 150 گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • کره 30 گرم

طرز تهیه تنگ ژنگ

در ابتدا 80 گرم شیر را با 15 گرم آرد در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا به غلظت فرنی برسد.

تنگ ژنگ را به مدت 12 ساعت داخل یخچال در یک ظرف در بسته قرار دهید تا استراحت کند.

 

طرز تهیه نان توت فرنگی خوشمزه

در ابتدا نمک و 285 گرم آرد را با خمیر مایه ، پودر شیر خشک و شکر در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.این مواد را با دور کند همزن ترکیب کنید، سپس 70 گرم شیر را با یک زرده تخم مرغ مخلوط کنید.

در این مرحله مخلوط آرد را به این مواد اضافه کرده و سپس تنگ ژنگ را هم اضافه کنید. سپس به مدت 7 دقیقه با دور کند مواد را هم بزنید و در آخر کره را به مواد اضافه کنید.

سعی کنید حسابی مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیری صاف و یک دست بدست بیارید.

روی خمیر را بپوشانید و یا در یک ظرف در بسته قرار دهید و اجازه دهید خمیر استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

بعد از استراحت کافی خمیر، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را باز کنید.

در این مرحله شما می توانید به دو روش یا از خود توت فرنگی یا از مربا و یا مارمالاد داخل خمیر بریزید و خمیر را ببندید و فرم دلخواهتان را به آن بدهید.

و یا به روش دیگر اینکه یکجا مواد را ریخته و توت فرنگی ها و یا مربای توت فرنگی را در قالب بریزید که کاملا سلیقه ای می باشد.

در این آموزش از مربای توت فرنگی استفاد کردیم. در این مرحله خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کنید و اجازه بدهید به مدت نیم ساعت دوباره خمیر استراحت کند.

سپس خمیرهای آماده شده را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت بیست تا سی دقیقه و با درجه حرارت 180 تا 200 بپزند.

حالا نان توت فرنگی خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *