طرز تهیه نان استولن

طرز تهیه و دستور پخت نان استولن

طرز تهیه نان استولن خیلی ساده و راحت است. نان استولن یک نان خوشمزه مختص کشورهای اتریش و آلمان است که معمولا در کریسمس پخته می شود.

در تهیه این نان از میوه های خشک و آجیل استفاده می شود که با پودر شکر پوشش داده می شود. در برخی از نقاط بخصوص در کشور ایتالیا استولن را به عنوان یک کیک میوه ای می شناسند.

ما شما را با طرز تهیه این نان متفاوت و مدرن آشنا می کنیم.

این نان جذاب بسیار خوشمزه و مقوی است ، در این نان از گردو ، بادام ، کشمش ، انجیر ، زرد آلو استفاده شده است ، از این رو طعمی متفاوت و بی نظیر دارد .

آجیل و میوه هایی که در این نان به کار رفته ارزش  غذایی آن را دو برابر کرده است و طرفداران خاص خود را دارد .

 

 

طرز تهیه نان استولن

مواد لازم نان استولن

  • آرد 400 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • کره 100 گرم
  • شکر 100 گرم
  • ماست پرچرب 250 گرم
  • بیکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری
  • بادام خرد شده نصف لیوان
  • گردو خرد شده نصف لیوان
  • کشمش نصف لیوان
  • میخک به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم
  • پوست رنده شده 1 عدد لیمو ترش
  • وانیل به مقدار لازم
  • هل به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • انجیر ، زرد آلو ، قیسی خرد شده ( انتخاب میوه دلخواه )

 

مواد رویه نان استولن

  • پودر قند برای تزئین
  • کره 250 گرم
  • شکر چند قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان استولن

برای تهیه این نان ابتدا در یک ظرف کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا یک کرم نرم بدست بیاید. بعد وانیل ، تخم مرغ ، ماست و پوست لیمو را یکی یکی به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

در ظرفی دیگر کشمش ها را می ریزیم و با آرد، نمک و بیکینگ پودر مخلوط می کنیم. بعد بادام ها و گردوهای خردشده را هم به آن اضافه می کنیم.

میخک و دارچین را هم داخل مواد اضافه می کنیم و مواد با دست ورز می دهیم. برای تهیه این نان هم می توان از سینی فر استفاده کرد هم از ظرف قالب به هر شکلی. قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم تا مواد به ظرف نچسبد.

مواد را داخل قالب می ریزیم و داخل فر می گذاریم. فر را روشن می کنیم تا گرم شود و در دمای 180 درجه تنظیم کرده و نان را حدود یک ساعت در فر می پزیم.

وقتی نان ما آماده شد آن را از قالب بیرون می آوریم و رویه نان را درست می کنیم. شکر و کره را در یک تابه می ریزیم تا شکر خوب در آن حل شود.

بعد تا وقتی هنوز نان گرم است با قلم مو نان را کمی چرب می کنیم و روی تمام سطح نان پودر قند می پاشیم.

نان استولن ما آماده سرو است. نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *