طرز تهیه نان شیرمال با مغز دارچین خانگی

نان شیرمال با طعم دارچین

طرز تهیه نان شیرمال با مغز دارچین خانگی بسیار ساده می باشد ، یک نان خوشمزه با عطر و طعم دل انگیز دارچین است و یک عصرانه خوشمزه که طرفدارهای خاص خودش را دارد.

دارچین برای کاهش اضطراب و استرس همینطور برای دندان درد ، درمان سرماخوردگی ، سرفه مفید می باشد.

دارچین موجود در این نان خوشمزه دارای خواص بسیاری است. دارچین یک ادویه‌‌ی مقوی به حساب می آید و در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد.

در یک قاشق سوپ‌‌خوری دارچین ، ۱۹ گرم کالری، ۴ گرم فیبر ، ۶۸ درصد منگنز ، ۸ درصد کلسیم، ۴ درصد آهن و ۳ درصد ویتامین کا و فاقد قند، چربی و پروتئین وجود دارد.

این نان خوشمزه را درست کنید و همراه خانواده نوش جان کنید و لذتش ببرید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

نان شیرمال با مغز دارچین

مواد لازم نان شیرمال

• خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
• نصف لیوان ماست
• شکر 5 قاشق غذاخوری
• شیر ولرم یک لیوان
• آرد به میزان لازم
• روغن مایع

مواد میانی

• شکر سفید یا شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
• کره 50 گرم
• دارچین یک قاشق مرباخوری

 

برای رومال کردن نان

• تخم مرغ یک عدد
• زعفران دم کرده به مقدار کم
*برای اینکه نان های نرم و لطیفی داشته باشید بهتر است که یک کاسه آب داخل فر بگذارید*

طرز تهیه نان شیرمال با مغز دارچین خانگی

ابتدا یک قاشق خمیر مایه را با شیر ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر با هم مخلوط کنید. اجازه بدهید به مدت 10 دقیقه بماند تا خمیر مایه به عمل بیاید.

بعد از اینکه خمیر به عمل آمد ،کره ای که نرم شده و به دمای محیط رسیده را با دارچین و شکر قهوه ای یا شکر معمولی مخلوط کنید.

سپس شکر و روغن مایع ، ماست را با هم مخلوط کنید و بعد خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کنید و کم کم آرد را به مواد اضافه کرده و حسابی ورز بدهید.

آنقدر خمیر را ورز دهید که دیگر خمیر به دست نچسبد ، هنگامیکه خمیر به خوبی ورز داده شد شما یک نان با بافت عالی می پزید از این رو ورز دادن خیلی اهمیت دارد.

سپس خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار بدهید و روی آن را با یک پارچه یا کیسه فریزر بپوشانید.

خمیر را در جای گرم قرار بدهید و اجازه بدهید حجم آن دو برابر بشود بعد از اینکه خمیر حجم گرفت و به هر شکل که می خواهید خمیر را بپیچید.

خمیر ها را در سینی فری که کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله از هم بگذارید و دوباره روی خمیر را با پارچه ای نم دار به مدت 20 دقیقه بپوشانید.

سپس با زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده روی خمیر نان ها را رومال کنید. خمیر های آماده شده را با درجه حرارت 180 به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بگذارید که بپزد و زیرش کمی رنگ بگیرد.

در آخر چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا طلایی رنگ بشود. نان شیرمال با مغز دارچین ما آماده خوردن است.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *