طرز تهیه نان روتی(نان هندی)

طرز تهیه نان روتی

طرز تهیه نان روتی یا چاپاتای هندی بسیار راحت و پخت آن در ماهیتابه است ، این نان خوشمزه و راحت متعلق به کشور هند است .

البته این نان در کشور مالزی هم پرطرفدار است . در جنوب آسیا جز یکی از نان های رایج و معمولی می باشد .

شما می توانید برای طعم دار کردن این نان از ادویه های گوناگون استفاده کنید و ضخامت مناسب این نان بستگی به نوع هر غذایی که مد نظرتان است متفاوت می باشد.

این نان با مواد اولیه بسیار راحت و در دسترس تهیه می شود و شما می توانید به راحتی آن را در منزل بپزید.

این نان خوشمزه را معمولا در کنار وعده ناهار و شام سرو می کنند و می خورند، نانی ساده و پرطرفدار است و بسیار سیر کننده می باشد.

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان خوشمزه را در سایت دنیای زنانه  یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و تجربه ای متفاوت را بدست بیارید و لذتش را ببرید.

 

 

طرز تهیه نان روتی

مواد لازم برای تهیه نان روتی

  • آب جوش 150 گرم
  • آرد یک لیوان
  • نمک یک سوم قاشق چایی خوری

 

طرز تهیه نان روتی نان هندی

در ابتدا داخل یک ظرف بزرگ آب جوش ، نمک ، آرد را بریزید و حسابی باهم مخلوط کنید.

سعی کنید که با همزن این سه تا مواد را حسابی اول هم بزنید و بعد به شروع به ورز دادن کنید.

در صورت دلخواه می توانید هر سبزی یا ادویه که دلتان می خواهد را به خمیر اضافه کنید.

سپس روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت دو ساعت بماند تا استراحت کند.

در این خمیر چون از خمیر مایه استفاده نشده است پف نمی کند ولی بعد از دو ساعت استراحت حسابی خمیرش ور می آید.

توجه کنید هر چی خمیر بیشتر استراحت کند برای نان بهتر است .

بعد از دو ساعت استراحت خمیر ، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیرها را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

سپس روی خمیرها را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه بدهید تا ده دقیقه بماند تا دوباره استراحت کند.

در این مرحله چونه ها ی نان را با وردنه باز و پهن کنید و ضخامت این خمیر بستگی به نوع غذایی دارد که شما مصرف می کنید.

سپس خمیر آماده شده را در یک تابه ای که از قبل گرم شده است بگذارید تا یک طرف آن بپزد.

بعد از اینکه یک طرف نان پخته شد نان را برگردانید و بگذارید تا طرف دیگر نان بپزد.

شما می توانید این نان را همراه آبگوشت یا غذاهای مختلف میل کنید و لذتش ببرید.

حالا این نان روتی خوشمزه آماده خوردن است .نوش جان

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *