طرز تهیه نان نوتلا ستاره ای

طرز تهیه نان نوتلا خوشمزه

طرز تهیه نان نوتلا جالب و راحت است، در این نان به خاطر اینکه از نوتلا استفاده می شود، در بین کودکان و مخصوصا بزرگسالان بسیار پرطرفدار می باشد.

نوتلا در سال 1963 در ایتالیا توسط کمپانی ایتالیایی فررو به بازار عرضه شد ، نوتلا برندی تجاری از ترکیب شکلات فندقی می باشد.

در سال 1944 دستور ساخت نوتلا انتشار پیدا کرد و امروزه در بیش از 75 کشور از جمله ایران مصرف می شود.

در این نان خوشمزه از شکلات استفاده شده است مخصوصا ترکیب شکلات فندقی که علاوه بر اینکه طعم بسیار عالی دارد بسیار پرخاصیت است .

شکلات برای سلامت قلب و بهبود حافظه بسیار مفید است  و  تاثیر مفیدی بر خلق و خوی انسان ها می گذارد ، و باعث  آرام تر شدن  و شادابی می شود.

پیشنهاد می کنم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خوشمزه یاد بگیرید و آن را حتما درست کنید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان نوتلا

مواد لازم برای تهیه نان نوتلا

  • شیر ولرم نصف لیوان
  • آب ولرم نصف لیوان
  • آرد 5 لیوان
  • شکر یک چهارم لیوان
  • سفیده تخم مرغ دو عدد
  • زرده های تخم مرغ برای رومال کردن
  • خمیر مایه یک پاکت ده گرمی
  • نمک خیلی کم نوک قاشق چایی خوری
  • وانیل یک قاشق چایی خوری
  • روغن مایع یک چهارم لیوان
  • نوتلا به مقدار دلخواه برای مایه میانی
  • کره 50 گرم

طرز تهیه نان نوتلا ستاره ای خوشمزه

برای درست کردن نان نوتلا در ابتدا سفیده تخم مرغ ، شکر ، روغن ، شیر  و آب ولرم را در یک ظرف بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

سپس نمک و وانیل را به این مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. بعد خمیر مایه و نصف آرد را به کل مواد اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید.

سپس بقیه مواد را به مواد اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه خمیر را با هم ورز دهید.

خمیر حالت چسبندگی پیدا می کند در این مرحله کره را به مواد اضافه کنید و دوباره ده دقیقه ورز دهید.

سعی کنید خمیر نرم و لطیفی بدست بیارید و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بماند تا استراحت کند.

بعد از استراحت کافی خمیر را به اندازه یک پرتغال چانه بگیرید. روی میزکار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، سپس از نوتلا یک قاشق بردارید و داخل خمیر بمالید.

بعد خمیر را به فرم دلخواه خود یا به شکل ستاره در بیارید و داخل قالبی که از قبل چرب شده بگذارید.

بعد از این کار روی خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کنید و دوباره با پارچه ای تمیز روی آن را بپوشانید.

اجازه دهید دوباره خمیر به مدت یک ربع استراحت کند. سپس قالب را در داخل فری که از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه حرارت 180 تا 200 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان نوتلا خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *