طرز تهیه نان نروژی
طرز تهیه نان نروژی
طرز تهیه نان نروژی فوق العاده ساده است. این نان، خیلی خوشمزه است و یک نان مغزدار است. در تهیه این نان از پودر کاکائو و شکلات استفاده می شود و روش های پخت متفاوتی دارد.
شکلات استفاده شده در این نان طعم بسیار عالی و بی نظیری به آن بخشیده است و شکلات خواص بسیار زیادی دارد .
شکلات کمک به سلامت قلب می کند و برای بهبود حافظه بسیار مفید است ، در این نان از مقداری عسل هم استفاده می شود و بسیار پرخاصیت است .
پیشنهاد می کنم آموزش این نان خوشمزه در سایت دنیای زنانه دنبال کنید و یاد بگیرید و حتما آن را بپزید.
مواد لازم برای تهیه نان نروژی
- آرد 500 گرم
- خمیر مایه فوری 10 گرم
- شکر 100 گرم
- شکلات صبحانه یا نوتلا مقداری
- پودر کاکائو به مقدار لازم
- شیر 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن مایع نصف پیمانه
- وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال کردن نان نروژی
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- شیر 2 قاشق غذاخوری
- مقداری عسل
طرز تهیه نان نروژی
برای تهیه نان نروژی اول آرد را الک می کنیم و کنار می گذاریم. بعد در یک ظرف تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن هم می زنیم.
شیر و خمیر مایه فوری را هم به مواد اضافه می کنیم. برای تهیه این نان می توان آن را به شکل دو رنگ، ساده و کاکائویی در بیاوریم و داخل آن را از شکلات پر کنیم.
پودر کاکائو و آرد الک شده را هم کم کم به بقیه مواد اضافه کرده و ورز می دهیم طوری که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را حدود دو ساعت و نیم استراحت می دهیم و بعد کف ظرف را چرب می کنیم. مقداری از خمیرها را به شکل چانه در می آوریم.
هر چانه را باز کرده و مقداری شکلات صبحانه وسط خمیر می گذاریم و خمیر را می بندیم و خمیر ها را در سینی فر می چینیم.
حدود نیم ساعت به خمیر ها استراحت می دهیم و روی آن پارچه یا نایلون می کشیم. برای رومال کردن نان، شیر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و با برس روی نان ها می کشیم.
خمیر ها را به مدت 50 دقیقه با دمای 180 درجه داخل فر می پزیم و بعد از اینکه نان پخته شد روی نان ها را با مقداری عسل رومال می کنیم.
نان خوشمزه نروژی ما آماده سرو است.
نوش جان.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.