طرز تهیه سس ناپولتین

طرز تهیه سس ناپولتین (سس اسپاگتی)

طرز تهیه سس ناپولتین سریع و آسان است . این سس خوشمزه مخصوص اسپاگتی می باشد.

علاوه بر اینکه این سس بسیار خوشمزه است ، دارای خواص زیادی هم می باشد.

شما می توانید این سس را برای اسپاگتی خوشمزه تان در منزل تهیه کنید و یک تجربه متفاوت با سس جدید را بدست بیارید.

 

طرز تهیه سس ناپولتین

مواد لازم سس ناپولتین

 

  • فلفل دلمه ای Dice شده یک عدد درشت
  • پیاز Dice شده یک عدد درشت
  • سیر Chop شده سه حبه
  • پوره گوجه فرنگی نیم کیلو
  • شکر یک و نیم قاشق غذاخوری
  • بذر گشنیز به میزان لازم
  • سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
  • قارچ Slice شده دویست گرم
  • سینه مرغ یا میگو 250 گرم
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی دو تا یه قاشق غذاخوری
  • آویشن و چاشنی ها به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه سس ناپولتین

برای درست کردن این سس خوشمزه در ابتدا در ماهیتابه روغن ریخته و اجازه دهید که روغن داغ شود.

سپس پیاز را تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود و بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از ان فلفل دلمه ای ها را به سیر و پیاز اضافه کنید و آن را هم تفت دهید.

در این مرحله بعد از تفت دادن موادها با هم ، قارچ ها را به مواد اضافه کنید.

سپس زمانیکه آب قارچ کمی کشیده شد ، سس کچاپ و رب را به این مواد اضافه کنید.

در این مرحله آویشن و چاشنی ها و بذر گشنیز را هم اضافه کنید.

سپس سینه مرغ یا میگو را به این مواد بیافزاید.

بعد از اینکه همه مواد با همدیگر حسابی جوش زده شدند به آن پوره گوجه فرنگی ، سرکه و شکر را اضافه کنید.

همه مواد را با هم مخلوط و یکدست کنید و به مدت یک ربع با حرارت ملایم اجازه دهید که مواد با هم بپزد.

هنگامی که مواد حسابی با هم پخته شد تا روغن انداخته و جا بیافتد، در این مرحله سس خوشمزه ما برای اسپاگتی آماده خوردن است.

نوش جان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *