طرز تهیه نان خاچاپوری

طرز تهیه نان خاچاپوری گرجی

طرز تهیه نان خاچاپوری ساده و متفاوت می باشد. این نان سنتی خوشمزه مخصوص کشور گرجستان و در واقع یک نوع غذا به حساب می آید.

نان خاچاپوری گرجی یک غذای سنتی گرجستان و بسیار محبوب است. در تهیه این نان گرجستانی ، خمیر و مواد میانی، پنیر و سبزی استفاده می شود و دستور های مختلفی دارد.این نان در تنور پخته می شود و یا در کره سرخ می شود.

این نان خوشمزه مناسب برای وعده صبحانه  و ناهار می باشد و یک غذای کامل و پرکالری می باشد ، در این نان هم از پنیر موزارلا  ، کره ، تخم مرغ استفاده شده است .

استفاده از لبنیات کلسیم مفید برای بدن شما را تامین می کند ، تخم مرغ به کار رفته در این نان هم سرشار از ویتامین دی می باشد .

پیشنهاد می کنم آموزش این نان خوشمزه و مقوی را در سایت دنیای زنانه دنبال کنید و یاد بگیرید و تجربه ای خاص  و ویژه داشته باشید .

 

طرز تهیه نان خاچاپوری

طرز تهیه نان خاچاپوری و مواد اولیه

 

مواد لازم براى خمیر نان خاچاپوری

  • آرد نان فانتزى 2 لیوان
  • مایه خمیر فورى 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • آب 3/4 پیمانه
  • روغن 1 قاشق غذاخوری

مواد میانی نان

  • پنیر موزارلا ، پنیر خامه اى و پنیر لیقوان (انتخاب دلخواه) به میزان لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره 50 گرم

طرز تهیه نان خاچاپوری

برای تهیه این نان ابتدا در یک ظرف مایه خمیر، آب و کمی شکر را مخلوط می کنیم تا خمیر حدود 10 دقیقه به عمل بیاید. بعد آرد ، نمک و شکر را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم.

روغن و آب را هم اضافه کرده و ١۵ دقیقه ورز می دهیم تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. بعد خمیر را در ظرفی قرار می دهیم و روی آن را کمى چرب می کنیم.

روی خمیر سلفون می کشیم و حدود یک ساعت به آن استراحت می دهیم. خمیر آماده شده را به چند قسمت تقسیم می کنیم و با وردنه آن ها را باز می کنیم.

بعد لبه های آن را رول می کنیم و به شکل یک قایق در می آوریم . سینی فر را چرب می کنیم و خمیر ها را داخل سینى فر می گذاریم.

بعد وسط خمیر ( قایق) را با پنیر های دلخواه به صورت ترکیبی پر می کنیم. خمیر ها را با دماى ١٩٠ درجه به مدت ٢٠ دقیقه در فر می گذاریم.

برای اینکه نان خشک نشود یک کاسه آب داخل فر می گذاریم . روى پنیرها یک تخم مرغ می شکنیم و دوباره به مدت 5 دقیقه داخل فر می گذاریم تا سفیده ى تخم مرغ ها بپزند.

وقتی نان را از فر خارج کردیم روى لبه هاى نان و روی تخم مرغ کره می مالیم. بهتون پیشنهاد می کنیم تهیه این نان خوشمزه را تجربه کنید و لذتش را ببرید.نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *