طرز تهیه نان تست خانگی

طرز تهیه نان تست خانگی

طرز تهیه نان تست خانگی بسیار جالب است مخصوصا اگر نان تست را در منزل تهیه کنید. شما از هیچ مواد نگهدارنده ای استفاده نکردید و یک نان سالم و مفید را تهیه کردید.

علاوه بر اینکه همه اعضای خانواده از عطر و بوی خوش نان بهره مند می شوند و یک تجربه فوق العاده پختن نان را در زندگی خودتان بدست آورده اید.

هر صد گرم نان تست دارای 293 کالری ، 9 گرم پروتئین ،کربوهیدرات 54/4 گرم، فیبر رژیمی 2/5 گرم ، قند 4/75 گرم و اسید های چرب غیر اشباع می باشد.

نان های تست به علت نداشتن سبوس دارای فیبر کمتری هستند. بنابراین نان های تست سبوس دار نسبت به نان های تست سفید بسیار مفید تر هستند.

اضافه کردن سبوس به آردهای معمولی برای تولید نان ها ، بخاطر افزایش فیبر در نان صورت می گیرد.

پیشنهاد می کنیم این نان را حتما درست کنید چون به راحتی می توانید آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید و برای مصرف آن را گرمش کنید انگار که همین الان یک نان تست تازه خوردید.

حتی فکر کردن بهش هم آدم را به وسوسه می اندازه که این نان حتما درست کنید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان تست خانگی

مواد لازم

  • آب ولرم یک لیوان
  • شکر سه قاشق چایخوری
  • آرد سه لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • خمیر مایه سه قاشق چایخوری
  • روغن مایع یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان تست خانگی

در ابتدا خمیر مایه را با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و اجازه دهید که به عمل بیاید. سپس روغن ، نمک و آرد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

خمیر مایه به عمل آمده شده را به این مواد اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید.

در این حین بعد از یکدست شدن خمیرها آن ها را در داخل یک ظرف گود قرار دهید و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید.

اجازه بدهید که خمیرها در یک جای گرم به مدت دو ساعت استراحت کنند ، تا حجمش دو برابر شود.

پس از استراحت کافی خمیرها روی سطح کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه به اندازه طول قالبتون باز کنید.

سپس خمیرتان را رول کنید و قالب آن را چرپ و آردپاشی کنید و بعد خمیر رول شده را داخل قالب قرار دهید.

روی آن را با پارچه تمیز بوشانید و به مدت دو ساعت دوباره استراحتش بدهید.

بعد از استراحت مجدد خمیر و حجم گرفتن آن تخم مرغ را روی خمیر رومال کنید و روی آن کنجد بپاشید.

خمیر آماده شده را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده در طبقه وسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت تا بپزد.

اجازه بدهید نان تست  خوشمزه ما خنک شود و بعد آن را از قالب در بیارید.

بعد از آن نان تست خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است .نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *