طرز تهیه نان قندی خانگی

طرز تهیه نان قندی خانگی خوشمزه

طرز تهیه نان قندی خانگی ساده و راحت است و جزء نان های خوش طعم خانگی می باشد. نان قندی یک نان خوشمزه و یکی از نوستالژی های دوران کودکی همه می باشد.

نان قندی در شهرهای مختلف به روش های مختلف تهیه می شود که معروف ترین آن ها نان قندی قزوین یا ساوه می باشند.

نان قندی همین طور که از اسمش پیداست یک نان شیرین و محبوب  است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کنید و یک عصرانه خوشمزه خانگی را در منزل تجربه کنید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان قندی خانگی

مواد اولیه و طرز تهیه نان قندی خانگی

  • آرد سفید 90 گرم
  • شیر 1/4 لیوان
  • پودر شکر 1/4 لیوان
  • سبوس گندم 10 گرم
  • کره( نرم شده ) 50 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • کنجد به مقدار لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت نان قندی خانگی

برای تهیه نان قندی خانگی ابتدا در یک ظرف کره و پودر شکر را با همزن مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

سپس شیر، بیکینگ پودر و هل را هم اضافه کرده و هم می زنیم. بعد سبوس گندم را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

آرد را کم کم به بقیه مواد اضافه می کنیم تا یک خمیر نسبتا شلی بدست بیاید.

خمیر را در کف سینی ای که آن را از قبل کمی چرب کردیم می ریزیم و با چنگال روی آن سوراخ ایجاد می کنیم.

برای نتیجه بهتر نان ،ضخامت خمیر حدود دو میلیمتر باشد نه بیشتر.

در ظرفی دیگر یک زرده تخم مرغ را هم می زنیم و با برس روی خمیر می مالیم.

روی خمیر مقداری کنجد یا انواع مغزهای خوراکی می پاشیم.

سینی نان را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.

بعد از گریل فر برای طلایی شدن سطح نان به مدت 10 دقیقه استفاده می کنیم.

نوش جان.

 

نکات

  • به جای کره می توان از روغن جامد هم استفاده کرد.
  • برای داشتن نان قندی نرم تر، نان را در یک ظرف در بسته قرار دهید.
  • به جای چرب کردن کف قالب سینی فر ، می توانید کمی آرد بپاشید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.

 

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *