طرز تهیه نان روگن خانگی

طرز تهیه نان روگن خانگی

طرز تهیه نان روگن خانگی آسان و پخت آن در فر می باشد و نیاز به چند بار استراحت دارد. این نان دارای املاح معدنی بسیار زیادی می باشد.

در تهیه این نان از دانه چیا استفاده می شود که یکی از بهترین و مفیدترین دانه های خوراکی به حساب می آید که بسیار پرخاصیت است.

نان روگن سرشار از ویتامین های گروه ب می باشد و دارای فیبر غذایی زیادی است. شما با مصرف این نان احساس گرسنگی کمتری می کنید و این نان باعث سیری می شود.

این نان برای درد های مفصلی بسیار مفید است. نان روگن در واقع همان آرد چاودار می باشد و رنگ تیره تری از نان های دیگر دارد و در واقع کاملا تیره است.

پیشنهاد می کنیم این نان خوشمزه را حتما در منزل تهیه کنید و لذتش ببرید.

 

طرز تهیه نان روگن خانگی

مواد لازم برای تهیه نان روگن خانگی

  • آب صد و هشتاد گرم
  • روگن شش گرم
  • روغن مایع یک قاشق
  • آرد فانتزی دویست گرم
  • نمک سه گرم
  • آرد سبوس دار پنجاه گرم
  • شکر پنج گرم
  • مخمر سه گرم
  • دانه چیا ده گرم

طرز تهیه نان روگن خانگی

در ابتدا در یک کاسه شکر را با مخمر و کمی آب مخلوط کنید و اجازه دهید مخمر به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگ شکر و روگن و نمک و آرد را بریزید و باهم مخلوط کنید و حسابی به هم بزنید. در این مرحله مخمر به عمل آمده را به مخلوط ظرف آرد و شکر و روگن اضافه کنید.

سپس مابقی آب را به این مخلوط اضافه کنید تا خمیر بدست بیاید و بعد خمیر را جمع کنید و شروع به ورز دادن کنید.

خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید و به آن چیا و یک قاشق روغن را اضافه کنید و خمیر را دوباره به مدت پنج دقیقه ورز دهید.

با ورز دادن ، خمیری یکدست و کش دار به وجود می آید به این صورت که  موقع کشیدن خمیر پاره نمی شود.

سپس خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه استراحت کند.

بعد از استراحت کافی خمیر آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و وزن کنید. بعد روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید، اجازه دهید دوباره به مدت ده دقیقه بماند تا استراحت کند.

بعد از اینکه خمیر دوباره استراحت کرد خمیر را به هر فرمی که دلتان می خواهد مثلا مانند نان باگت یا نان گرد شکل دهید.

سینی فر خود را چرب کنید و خمیرها را در سینی قرار دهید و روی آن ها را با نایلون بپوشانید. خمیر را به مدت چهل و پنج دقیقه استراحت دهید و روی آن را با اسپری آب بپاشید.

به صورت دلخواه می توانید روی خمیر ها را هر دانه ای که می خواهید  قرار دهید. مثلا دانه های جو و چیا ، تخمه آفتابگردان یا جوی دو سر ، جو پرک بپاشید و یا ساده باشد.

خمیر آماده شده را داخل فر به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 200 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان روگن خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *