طرز تهیه نان لوف کشمشی خانگی

طرز تهیه نان لوف کشمشی خانگی

طرز تهیه نان لوف کشمشی خانگی بسیار آسان می باشد و به خاطر اینکه در این نان کشمش به کار رفته یک نان خوشمزه و پرطرفدار می باشد.

شما می توانید تجربه یک نان نرم همراه با طعم کشمش را داشته باشید. نان کشمشی دارای ارزش غذایی بالایی است.

این نان خوشمزه دارای 121 گرم کالری، 5 گرم چربی ،16 گرم کربوهیدارت و 3 گرم پروتئین قابل توجه می باشد.

چه بهتر که این نان را در منزل درست کنید و در هنگام صبح یا عصر همراه با خانواده میل کنید و لحظات نابی را برای خود رقم بزنید.

به شما پبشنهاد می دهیم که طرز تهیه نان لوف کشمشی خانگی را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و حتما بپزید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان لوف کشمشی خانگی

مواد لازم نان لوف کشمشی

  • آرد الک شده سه لیوان
  • خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم یک لیوان
  • شکر هفت قاشق غذاخوری
  • کشمش به میزان دلخواه
  • دارچین ، پودر هل و پودر زنجبیل در صورت دلخواه یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • روغن شش قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه نان لوف کشمشی خانگی

در ابتدا برای به عمل آمدن خمیر مایه ، شیر ، شکر و خمیر مایه را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و اجازه دهید که به عمل بیاید.

در این حین تخم مرغ ، شکر ، نمک ، روغن و دارچین را با هم مخلوط کنید و بعد از آماده شدن خمیر مایه آن را به این مواد اضافه کنید.

سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و حسابی خمیر را ورز دهید تا اینکه خمیر یکدستی بدست بیاید و به اصطلاح خمیر جمع شود.

بعد روی خمیر را بپوشانید و آن را در یک جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجمش بیشتر شود.

بعد از استراحت خمیر ،روی میز کار خود را آرد بپاشید و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

سپس با وردنه خمیر را به شکل بیضی باز کنید و داخل آن را کشمش بریزید ، بعد خمیر را رول کنید.

قالب مورد نظر خود را چرب کرده و یا کاغذ روغنی بیاندازید و خمیرها را داخل قالب قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

سپس اجازه بدهید به مدت 30 دقیقه خمیر دوباره استراحت کند.

رومال کردن خمیر نان لوف کشمشی و پخت آن

بعد از استراحت خمیرها ، زرده تخم مرغ را با شیر و زعفران در صورت دلخواه مخلوط کنید و روی نان ها رومال کنید.

سعی کنید همیشه فر را از قبل گرم کرده باشید و برای اینکه نان شما خشک نشود یک ظرف آب داخل فر قرار دهید.

سپس قالب را درون فر با درجه حرارت 160 درجه و به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

بعد از گذشت این زمان نان لوف کشمشی خانگی ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *