طرز تهیه نان ایرلندی خانگی

طرز تهیه نان ایرلندی خانگی

طرز تهیه نان ایرلندی خانگی متفاوت و بدون نیاز به ورز دادن و خمیر مایه می باشد. این نان یک نان برشته و خوشمزه است.

در این نان از جوش شیرین استفاده شده است. یکی از مواد اصلی در قرن نوزدهم در آشپزخانه های ایرلندی جوش شیرین بوده است.

نان ایرلندی یکی از نان‌هایی که به آسانی در خانه تهیه می‌شود و با طعم باترمیلک تهیه می شود و می‌توانید آن را همراه با صبحانه سرو کنید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان ایرلندی خانگی

مواد لازم برای تهیه نان ایرلندی

  • جوش شیرین یکی و نصفی از قاشق چایخوری
  • کره 50 گرم
  • یک و سه چهارم لیوان باترمیلک (ترکیب یک قاشق سرکه و شیر )
  • آرد 4 لیوان
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • سه قاشق غذاخوری شکر
  • در صورت دلخواه از رنده پوست پرتغال و نصف لیوان کشمش و یا گردو

طرز تهیه نان ایرلندی خانگی

در ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و بعد کره سرد به مواد خشک اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن کره مواد را با دست ورز دهید تا حسابی کره به خورد مواد خشک بره و در هم آمیخته شوند.

سپس رنده پوست پرتغال ، تخم مرغ و باترمیلک را اضافه کرده و حسابی با هم مواد را هم بزنید.

در این مرحله اگر کشمش اضافه می کنید کشمش ها را به آرد آغشته کنید تا کشمش ها به ته ظرف نرود و ته نشین نشود.

سپس سطح میز کار خود را آردپاشی کرده و دست خود را کمی چرب کنید چون این خمیر مقداری شل می باشد.

شروع به شکل دادن به خمیر خود کرده و آن را به شکل دایره و گرد در بیارید.

سینی را کمی چرب کنید و حتما قبل از اینکه خمیر را داخل سینی فر بگذارید فر را گرم کنید.

روی خمیر را با چاقوی تیزی یک شکاف دهید برای اینکه مغز نان حسابی پخته شود.

سپس خمیر را داخل فر به مدت نیم ساعت بگذارید تا نان پخته شود و بعد برای برشته شدن نان شعله بالای فر را هم روشن کنید.

این نان را در ظرفی در بسته می توانید داخل فریز نگهداری کنید.

حالا نان ایرلندی خانگی ما آماده خوردن است .نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *