طرز تهیه نان عسلی خانگی

طرز تهیه نان عسلی خانگی

طرز تهیه نان عسلی خانگی راحت و در فر پخته می شود. در این نان خوشمزه بخاطر عسل به کار رفته در آن به این نام نامگذاری شده است.

عسل خاصیت های درمانی و دارویی بسیار زیادی دارد. عسل برای تنظیم فشار خون و بهبود سلامت قلب بسیار مفید می باشد.

عسل خواص ضد باکتریایی دارد و به رفع آلرژی کمک کرده و انرژی بدن را تامین می کند. عسل به درمان سرفه و سرماخوردگی کمک می کند.

نان عسلی یک نان مقوی و مفید برای همه بخصوص کودکان می باشد. حالا ما می خواهیم یک نان عسلی خانگی خوشمزه را به شما آموزش دهیم و شما آن را در منزل بپزید و نوش جان کنید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان عسلی خانگی

مواد لازم برای نان عسلی

  • شیر یک لیوان
  • خمیر مایه فوری یک قاشق مرباخوری
  • عسل طبیعی 80 گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد 300 گرم
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار کم
  • کره 30 گرم

مواد لازم برای رومال کردن نان عسلی

  • کره یک قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • شیر یک قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه نان عسلی خانگی

در یک ظرف شیر و شکر را ریخته بر روی حرارت قرار دهید و شکر که در شیر حسابی حل شد و با هم کمی حرارت دید خمیر مایه را به آن اضافه کنید.

خمیر مایه را هم با شیر و شکر  مخلوط کنید و سپس روی آن را بپوشانید و اجازه دهید که به مدت ده دقیقه استراحت کند تا خمیر مایه به عمل آید.

در این مرحله در یک ظرف بزرگ همه مواد را به جز آرد یکی یکی با هم مخلوط کرده و هم بزنید.

بعد از ترکیب کامل ، مواد خمیر مایه آماده شده را به این مواد بیافزاید، بعد دوباره همه مواد را هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب شوند.

سپس آرد را کم کم به کل مواد بیافزاید و شروع به ورز دادن کنید.

خمیر را حسابی ورز دهید و آرد را تا زمانیکه خمیر به دستتان نچسبد به خمیر اضافه کنید.

سپس خمیر را در داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپو شانید.

اجازه دهید که خمیر به مدت دو ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

هنگامیکه خمیر حجم گرفت پف آن را بگیرید و آن را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرید.

سپس چونه ها را به هر فرمی که می خواهید فرم دهید و در سینی که از قبل چربش کردید با فاصله از هم بچینید.

بعد روی خمیرها را با مخلوط شیر و تخم رومال کنید و دوباره با پارچه ای تمیز بپوشانید.

به مدت بیست دقیقه اجازه دهید که بماند تا دوباره خمیرها استراحت کنند.

شما در صورت دلخواه می توانید روی نان ها کنجد یا سیاه دانه هم بپاشید.

خمیرها را داخل فر با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزند.

بعد از پخت روی نان ها را با کره و عسل دوباره رومال کنید اینطوری نان های شما براق می شوند.

حالا نان عسلی خانگی ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *