طرز تهیه نان همبرگر خانگی

نان همبرگر خانگی

طرز تهیه نان همبرگر خانگی خیلی راحت است . نان همبرگر یکی از نان های خوشمزه ، محبوب و پرطرفدار است.

اگر بچه هاتون علاقه زیادی به فست فود و ساندویچ دارند و شما می خواهید کمتر غذاهای بیرون را بخورند می توانید به سادگی در منزل درستش کنید.

با درست کردن این نان در منزل از کیفیت مواد اولیه مطمئن هستید چون خودتان مواد را تهیه می کنید و تجربه یک نان خوشمزه خانگی را بدست می آورید.

نان همبرگر با نان فانتزی معمولی کمی متفاوت است . در تهیه نان همبرگر خانگی معمولا از تخم مرغ، شکر و کره استفاده می شود.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان همبرگر خانگی

مواد لازم

  • خمیر مایه فوری 10 گرم
  • آرد مخصوص نان یا آرد سفید 500 گرم
  • بهبود دهنده 5 گرم (برای ماندگاری بیشتر نان استفاد می شود)
  • آب یخ (دمای 5 درجه ) 250 گرم
  • شیر 50 گرم
  • نمک 10 گرم
  • کره 25 گرم
  • روغن مایع 25 گرم

*ماندگاری این نان 2 تا 3 روز می باشد*

 

طرز تهیه نان همبرگر خانگی

ابتدا مواد خشک را بعد از اینکه دقیق اندازه گیری کردید با آرد الک شده در ظرف بریزید و بهم بزنید.

سپس آب یخ را کم کم به آن اضافه کنید و تا جایی که خمیر جمع شود حسابی ورزش بدهید. به خمیر ،کره ای که به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.

ورز دادن خیلی مهم هست خمیر را مانند زمانی که دارید رخت می شورید ورز دهید. بعد از اینکه خمیر کم کم حالت براق و یکدست و صافی پیدا کرد.

خمیر را دوباره به صورت ضربه ای بر روی میز کار خود بکوبید . این کار به بالار فتن دمای خمیر کمک شود.

سپس خمیر را با کمک کاردک یا چاقو به تکه های 100 تا 110 گرمی تقسیم کنید.

داخل سینی فر را حتما کاغذ روغنی بیاندازید و کمی کاغذ روغنی را چرب کنید و آرد بپاشید.

خمیر را یک اندازه چونه کنید ، یک قاشق غذا خوری شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. روی نان ها را رومال کنید ، سپس کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

استراحت پایانی باید در محیط گرم باشد چون در خانه چنین محیط گرمی مانند نانوایی های صنعتی نداریم.

بنابراین ابتدای کار و قبل از شروع به اندازه گیری مواد فر را به مدت 2 دقیقه روشن کرده و سپس خاموش کنید.

هنگام استراحت پایانی چانه ها ، یک لیوان یا ظرف را با آب جوش پر کرده و در کف فر بگذارید.

سینی پر شده با خمیرها را در فر خاموش قرار دهید. با این روش شما فضای مرطوب و گرمی را برای استراحت چانه ها ایجاد می کنید.

لازم به ذکر است که زمان استراحت برای خمیر همبرگر در این مرحله یک ساعت می باشد.

پس از 45 دقیقه ، سینی ها را از فر خارج کنید. فر را روی حرارت 230 درجه سانتی گراد روشن کنید و به مدت یک ربع زمان دهید تا خوب داغ شود.

سینی چانه ها را به فر منتقل کنید و یک کاسه آب داغ کف فر بگذارید یا یک لیوان آب داغ را با احتیاط در سینی لعابی کف فر بریزید.

چون فر داغ است و آب جوش روی سینی ریخته می شود به شدت بخار ایجاد شده و داغ می شود.

پس حتما از دستکش پارچه ای ضخیم مخصوص آشپزی استفاده کنید.

چانه ها را در داخل فر به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا بپزد ، برای طلایی شدن فر گریل را روشن کنید.

حالا نان همبرگر ما آماده است .نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *