طرز تهیه نان گیسو خانگی

طرز تهیه نان گیسو خانگی خوشمزه

طرز تهیه نان گیسو خانگی پختی آسان دارد. این نان یکی از نان های خوش طعم است که دارای بافت نرمی است.

نان گیسو برای صبحانه انتخاب خوبی است . طعم این نان خیلی شیرین نیست و تهیه آن تا حدودی شبیه نان های دیگر است.

نان گیسو یکی از متداول ترین و ساده ترین نان های حجیم خانگی است و در پخت آن از عسل استفاده می شود.

به شما پیشنهاد می کنیم این نان خوشمزه خانگی را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان گیسو خانگی

طرز تهیه نان گیسو خانگی و مواد اولیه

 

مواد لازم

  • آرد 300 گرم
  • آب 1/2 لیوان
  • شیر 1/2 لیوان
  • عسل 1/2 لیوان
  • روغن مایع 1/4 لیوان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1/4 قاشق غذاخوری
  • شکر 1/2 لیوان

 

مواد لازم برای رومال نان گیسو

  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • شیر یک قاشق غذا خوری
  • شکر 1/2 قاشق غذا خوری
  • کنجد برای تزئین روی نان به مقدار کافی

 

طرز تهیه نان گیسو خانگی

برای تهیه نان گیسو خانگی ابتدا در یک ظرف پودر خمیرمایه فوری را با یک قاشق چایخوری از شکری که در آب ولرم حل شده اضافه کرده و هم می زنیم.

روی مخلوط را می پوشانیم و اجازه می دهیم تا به عمل بیاید و حجمش دو برابر شود.

بعد زمان اضافه کردن شیر، شکر، تخم مرغ و نمک است. این مواد را خوب به مدت یک دقیقه مخلوط می کنیم.

بعد نصف روغن را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مایه خمیر به عمل آمده را به بقیه موادمون اضافه می کنیم و آرد را هم کم کم اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.

نوبت ورز دادن خمیر است. به خمیر با کف دست فشار می آوریم و پهن می کنیم و دوباره جمعش می کنیم.

ورز دادن این خمیر خیلی مهم است و باید حدود ده دقیقه تا یک ربع ورز دهیم تا خمیر یکدست و لطیفی داشته باشیم.

در یک ظرف کمی آرد می پاشیم و خمیر را داخلش قرار می دهیم و حدود 2 ساعت استراحت می دهیم تا حجیم شود. وقتی خمیر آماده شد به آن شکل می دهیم.

 

طرح دادن نان گیسو

برای طرح گیسو به نان ،خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم . بایدخمیر اول را از سمت راست ، از روی خمیر دوم و از زیر خمیر سوم و از روی خمیر چهارم رد کنیم و همین طور همین روش را ادامه دهیم.

ابتدا و انتهای خمیر را هم مرتب می کنیم و در داخل سینی فر حدود بیست و پنج دقیقه استراحت می دهیم و بعد رومالش را می زنیم و می گذاریم داخل فر.

برای تهیه این نان ، استراحت دوم خیلی مهم است و نباید بیشتر از این زمان بماند زیرا نان ترک می خورد.

بعد از استراحت دوم ، زرده تخم مرغ، شیر و شکر را رومال می زنیم و روی آن کنجد می پاشیم.

نان ها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد ( که از قبل گرم شده ) به مدت بیست دقیقه می پزیم.

وقتی روی نان هم با استفاده از شعله های بالای فر طلایی رنگ شد نان ما آماده سرو است.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *