طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی

طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی

طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی راحت می باشد و یکی از نان های پرطرفدار است که آن را حتی با انواع مربا در وعده صبحانه و عصرانه می توانید میل کنید.

نان زنجبیلی یک نان خوشمزه و مقوی است که بخاطر وجود زنجبیل در آن یک نان با ارزش غذایی بالاست که ارزش درست کردن دارد.

زنجبیل دارای خواص بسیار خوبی می باشد و در طب سنتی چین یکی از گیاهان دارویی و درمانی مهم می باشد.

زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان ، ضد التهاب ، ضد قارچ و همینطور ضد سرطان می باشد. آنتی اکسیدان موجود در زنجبیل بهترین چیز برای از بین بردن جای زخم و آسیب‌های پوستی مفید می باشد.

حالا ما می خواهیم از زنجبیل در این نان استفاده کنیم و این نان خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی

مواد لازم

  • خمیر مایه یک قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • زرده تخم مرغ برای رومال کردن نان به میزان لازم
  • نمک و شکر یک قاشق چایخوری
  • شیر 120 میلی لیتر
  • روغن مایع 60 میلی لیتر
  • ماست 120 گرم
  • کره 25 گرم

طرز تهیه نان زنجبیلی خانگی

در ابتدا خمیر مایه ، شیر و شکر را با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهید به مدت 10 دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید.

در این مرحله تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید و سپس کره را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم دیگه یکدست شوند.

بعد روغن مایع و پودر زنجبیل را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر مایه به عمل آمده را به کل این مواد اضافه کنید.

در این مرحله نوبت اضافه کردن آرد به همراه نمک و شکر به مواد می باشد حسابی همه مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید.

خمیر را تا جایی که به دستتان نچسبیده ورز دهید و بعد روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه بدهید به مدت یک ساعت استراحت کند.

حجم خمیر باید دو برابر شود بعد از حجم گرفتن پف خمیر را با دستتان بگیرید.

خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و شروع به چانه گیری کنید.

سپس خمیرها را به فرم دلخواه خودتان شکل دهید . سینی فر را از قبل کمی چرب کنید و خمیرها را در سینی با فاصله از هم بچینید.
روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کنید. در این مرحله روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت اجازه بدهید که دوباره استراحت کند.

سینی خمیر آماده شده را در طبقه وسط فر با درجه حرارت 180 و به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا نان زنجبیلی خانگی ما پخته شود.

حالا نان زنجبیلی خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *