طرز تهیه نان دم اژدها خانگی

طرز تهیه نان دم اژدها خانگی

طرز تهیه نان دم اژدها خانگی بسیار ساده است. این نان در ظاهر شبیه نان باگت است که با فرمی که در آن ایجاد می شود به آن نان دم اژدها می گویند.

نان دم اژدها از نظر ظاهر بسیار جذاب است و به همین دلیل همه را به تهیه آن  جذب می کند . پخت این نان خیلی راحت است و هر کسی به راحتی می تواند این نان خوشمزه را در منزل درست کند.

نان دم اژدها بافت نرم و لطیفی دارد و با دستور های مختلفی در زمان خیلی کمی تهیه و پخت می شود.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

طرز تهیه نان دم اژدها خانگی

 

مواد اولیه نان دم اژدها خانگی

  • آرد 700 گرم
  • آب 520 میلی لیتر
  • مخمر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک به مقدار لازم

دستور پخت نان دم اژدها خانگی

برای تهیه این نان خانگی ، ابتدا در یک ظرف 3 لیوان آردی را که داشتیم می ریزیم . نمک ، مخمر و آب را هم به آرد اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم.

خمیر را با دست جمع می کنیم و روی ظرف را با کیسه فریزر می پوشانیم و به مدت 45 دقیقه استراحت می دهیم.

بعد از استراحت خمیر را از داخل ظرف بیرون می آوریم و روی سطح کار با دست جمع می کنیم و دوباره در ظرف می گذاریم و مجدد یک استراحت 45 دقیقه ای به خمیر می دهیم.

بعد از استراحت دوباره خمیر را از داخل ظرف بیرون می آوریم و خمیر را جمع می کنیم و روی آن را می پوشانیم و باز به مدت 45 دقیقه استراحت می دهیم.

دقت داشته باشید این خمیر 3 زمان استراحت به مدت 45 دقیقه دارد. بعد خمیر را روی سطح کار می گذاریم و چند قسمت می کنیم.
خمیر ها را به شکل نان باگت در می آوریم و در سینی فر قرار می دهیم.

روی آن را با یک پارچه نخی به مدت 20 دقیقه می پوشانیم. بعد با استفاده از قیچی روی سطح خمیر را قیچی کرده و با دست خمیر را به سمت عقب فرم می دهیم.

نان ها را در دمای 180 درجه به مدت 8 دقیقه می پزیم. نان خوشمزه ما آماده سرو است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *