طرز تهیه نان زیره خانگی
طرز تهیه نان زیره خانگی
طرز تهیه نان زیره خوشمزه خانگی بسیار ساده است. زیره طبعی گرمو خشک دارد و در تقویت قوای بدن مؤثر است. زیره علاوه بر طعم متفاوت، دارای ارزشی غذایی و درمانی هم است.
زیره خواص زیادی دارد و سرشار از مواد معدنی نظیر آهن، کلسیم، فیبر ،روی و منیزیم، آنتی اکسیدان ها و ویتامین آ است. دانه ها ی آن حاوی ویتامین های طبیعی هستند.
زیره استفاده شده در این نان یک دانه ی معطر است که گیاه آن شبیه بوته هویج می باشد. این نان خوشمزه بسیار ترد است و طعم فوق العاده ای دارد.
همه از دانه های زیره در چای و غذاها به عنوان چاشنی استفاده می کنند که آن را بسیار معطر می کند.
همچنین زیره برای سلامت بدن و درمان بیماری ها از جمله بیماری های قلبی ، گوارشی ، زیبایی پوست و مو مفید می باشد.
برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.
مواد اولیه و طرز تهیه نان زیره خانگی
- آرد گندم (سبوسدار) ۱۲۰ گرم
- زیره یک قاشق غذاخوری
- روغن آفتابگردان ۲ قاشق غذاخوری
- ماست پرچرب۱۰۰ گرم
- بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- سبزیهای معطر (خشک ) نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه نان زیره خانگی
برای تهیه نان زیره در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را می ریزیم و مخلوط می کنیم و سبزیهای معطرمان را هم اضافه کرده و هم می زنیم.
سپس ماست و روغن آفتاب گردان را هم به بقیه موادمون اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید.
وقتی خمیر نرمی بدست آمد آن ها را به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم. نان ها را می توانید به هر شکلی که خواستید فرم دهید.
در این دستور پخت نان ها را به شکل نانهای کوچک مربعی در می آوریم و آن ها را کمی باز می کنیم.
زیره ها را روی یک سینی می پاشیم و نانها را در آن می غلطانیم. بعد خمیر ها را حدود یک ساعت در یخچال قرار می دهیم و به نان ها استراحت می دهیم.
بعد کف سینی فر را چرب کرده و نانها را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه در فر می گذاریم.
پس از پخت، نانها را از فر بیرون می آوریم تا خنک شوند. نان های زیره خوشمزه ما آماده سرو هستند.
نان زیره را میتوانید به عنوان یک میان وعده کامل و مقوی برای صبحانه میل کنید.
نوش جان.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.