طرز تهیه نان پنیری خانگی

طرز تهیه نان پنیری خانگی خوشمزه

طرز تهیه و دستور پخت نان پنیری خانگی ساده می باشد و به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. نان پنیری یک نان شکم پر است که می توانیم از مواد مختلفی که در منزل داریم برای داخل نان استفاده کنیم.

پنیری که در این نان استفاده می شود دارای خاصیت زیادی است و منبع خوبی از پروتئین، چربی، کلسیم، فسفر و ویتامین‌های D و A است.

در هر 100 گرم از یک پنیر معمولی، 30 کیلوکالری انرژی، 10 گرم نمک، 19 گرم پروتئین، 23 گرم چربی و 380 میلی‌گرم کلسیم وجود دارد.

بنابراین بهتر است مصرف پنیر را در رژیم غذایی کودکان و نوجوانان درحال ‌رشد و زنان باردار گنجانده شود.

مصرف پنیر قبل از خواب به داشتن خوابی آرام کمک می‌کند و حتی برای افراد دیابتی نیز مفید است و آن ها با خیال آسوده می توانند از آن استفاده کنند.

پنیر باید جزء این دستور برای تهیه این نان باشد. این نان دارای ظاهری دلچسب و دلپذیر می باشد و طعم بی نظیری دارد.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان پنیری خانگی

مواد لازم برای تهیه نان پنیری خانگی

  • آرد 2 لیوان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • روغن 1/4 لیوان
  • شکر نصف قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • شیر نصف لیوان
  • پودر خمیرمایه فوری 2 قاشق مربا خوری
  • کره برای رومال نان به مقدار کافی
  • پنیر خامه ای به مقدار کافی

طرز تهیه نان پنیری خانگی

برای تهیه نان پنیری خانگی ابتدا در یک کاسه شکر و پودر خمیر مایه فوری را به همراه شیری که ولرم شده مخلوط می کنیم و برای ده دقیقه می گذاریم بماند.

در این زمان که خمیر مایه به عمل می آید تخم مرغ ها را با یک همزن دستی کمی می زنیم و روغن را هم اضافه کرده و مجدد هم می زنیم.

بعد مخلوط خمیر مایه را به تخم مرغ ها و روغن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

زمان اضافه کردن نمک و آرد است. این مخلوط را خوب هم می زنیم. در حین کار اگر خمیر به دست می چسبد کمی به خمیر آرد می پاشیم.

بعد با دست خمیرمان را به مدت ده دقیقه ورزمی دهیم تا نرم و لطیف شود. داخل یک ظرف را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار می دهیم روی خمیر را با یک دستمال می پوشانیم.

برای اینکه حجم نان دو برابر شود ظرف را در یک محیط نسبتا گرم به مدت یک ساعت قرار می دهیم . بعد از اینکه خمیر آماده شد آن را به چانه های مساوی تقسیم می کنیم.

چونه ها را با استفاده از وردنه باز می کنیم. حالا پنیر خامه ای را با یک قاشق چایخوری در وسط خمیر می گذاریم و خمیر را به طور دلخواه می بندیم.

چانه ها را در سینی فر می چینیم و روی خمیر را با یک پارچه می پوشانیم و حدود نیم ساعت استراحت می دهیم.

بعد روی خمیر ها را با یک برس کره می مالیم تا بعد از پخت خوشرنگ شود.

خمیر ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه می پذیم. برای اینکه روی نان طلایی رنگ شود می توانیم شعله های بالای فر را به مدت 5 دقیقه روشن کنیم.

نان پنیری خانگی خوشمزه ما آماده است.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *