طرز تهیه مربا هویج خانگی

طرز تهیه مربا هویج

طرز تهیه مربا هویج خانگی ساده و سریع است ، مربای هویج بسیار مقوی و پرطرفدار است و برای صبحانه یک گزینه خوب همراه با نان ، کره ، خامه و یا انواع پنکیک ها می باشد.

بهتر است برای اینکه یک مربای هویج خوشمزه و خوش آب و رنگ داشته باشید اجازه بدهید که حسابی بپزد و جا بیفتد.

هویج منبع خوبی است از آنتی اکسیدان ، ویتامین A ، ویتامین B6 ، پتاسیم ، ویتامین k ، بتاکاروتن و فیبر. هویج باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای کنترل دیابت مفید است.

همینطور به کاهش وزن کمک می کند و برای تقویت استخوانها هم مفید می باشد.

این مربای هویج خوشمزه را در خانه بپزید و در کنار خانواده لذتش را ببرید و یک صبحانه دل انگیز را میل کنید.

پیشنهاد می کنیم آموزش آشپزی های بیشتر را در سایت دنیای زنانه ببینید و تجربه ای متفاوت بدست بیاورید.

 

طرز تهیه مربا هویج خانگی

مواد لازم برای تهیه مربای هویج

  • هویج یک کیلو
  • آب دو لیوان
  • شکر یک کیلو
  • هل یک قاشق چایخوری
  • گلاب نصف لیوان
  • زعفران به دلخواه مقدار کمی
  • آبلیمو یک قاشق یک قاشق غذاخوری
  • خلال بادام و پسته در صورت دلخواه

طرز تهیه مربا هویج خانگی خوشمزه

در ابتدا هویج ها را حسابی بشورید و پوست بگیرید و بعد آن ها را با رنده درشت یا ریز به صورت دلخواه رنده کنید.

سپس هویج های رنده شده را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و به آن دو لیوان آب و شکر را اضافه کنید و بگذارید شکر در آب حل شود.

بعد به این مواد هل ، گلاب ، زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و اجازه بدهید که با شعله کم همه مواد با هم پخته شوند.

برای اینکه یک مربای هویج جا افتاده و خوشمزه داشته باشید بهتر است به مدت دو یا سه ساعت اجازه دهید روی حرارت بماند.

بعد از اینکه مربا پخته شد به طوریکه به غلظت کافی رسید شما می توانید در صورت دلخواه به آن خلال بادام یا پسته  اضافه کنید.

سپس اجازه بدهید که مربا کاملا خنک شود و داخل ظرف شیشه ای بریزید و در آن را خوب ببندید و آن را داخل یخچال قراردهید.

حالا مربای هویج خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

نکات مهم برای مربای هویج

برای اینکه مربا کپک نزد حتما باید مربا به غلظت کافی برسد و آن را از روی حرارت بردارید.

حتما باید شکر مربا کافی باشد تا کپک نزند.

از آبلیمو برای این که مربای ما شکرک نزند استفاده می شود ، البته آبلیمو را زیادی هم نباید استفاده کنید چون باعث می شود مربای شما ترش شود.

از گلاب در مربای هویج فقط برای عطر خوبش استفاده می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *