طرز تهیه نان بریوش خانگی

طرز تهیه نان بریوش خانگی

طرز تهیه نان بریوش خانگی متفاوت و بسیار جذاب است.این نان یک نان فرانسوی می باشد که بیشتر به برای صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.

توجه داشته باشید مراحل استراحت این نان بیشتر از نان های دیگر می باشد ولی در آخر نانی با بافت بسیار نرم و لطیف دارید.

همراه این نان می توانید انواع مربا و همین طور عسل را میل کنید و یک صبح پر انرژی را برای خود کنار خانواده رقم بزنید.

نان بریوش شبیه به یک شیرینی پُر ملات است و نرم بودن این نان بخاطر وجود تخم مرغ و کره به مقدار بالاست.

این نان دارای پوسته‌ای تیره و طلایی رنگ است که بعد از پروفینگ، با لایه‌ای از تخم ‌مرغ زده‌شده، پوشانده می‌شود.

خمیر این نان مانند نان های معمولی با استفاده از مخمر به عمل می آید با این تفاوت که مواد اولیه استفاده شده در آن غنی‌تر است.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان بریوش خانگی

مواد لازم

  • تخم مرغ سه عدد
  • آرد دو پیمانه
  • خمیر مایه دو قاشق چایخوری
  • آب گرم یک چهارم پیمانه
  • کره نیم پیمانه
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان بریوش خانگی

در ابتدا در یک ظرف بزرگ همه مواد را ریخته همگی را با هم مخلوط کنید و به مدت یک ربع تا بیست دقیقه با هم ورز دهید.

هنگامیکه مواد با هم ورز دادید یک خمیر چسبناک بدست می آید، سپس روی این خمیر چسبناک را به مدت ده دقیقه با پارچه ای تمیز بپوشانید.

بعد ازگذشت ده دقیقه دوباره خمیر را به مدت بیست دقیقه ورز دهید و دوباره روی آن را بپوشانید.

سپس خمیر را به مدت یک ساعت و نیم بگذارید بماند تا حجم آن دو برابر شود.

بعد از اینکه خمیر حجم گرفت سعی کنید پف خمیر را بگیرید و دوباره روی آن را بپوشانید.

و خمیر را به مدت ده ساعت در داخل یخچال بگذارید. در این حین قالب لوف را چرب کنید و بعد آرد پاشی کنید.

بعد از گذشت ده ساعت خمیر را از یخچال در بیاورید و به پنج یا شش قسمت مساوی تقسیم کنید.

تقسیم کردن نان ها به قسمت های مساوی بستگی به قالبتون دارد که چند تا جا بگیرد.

خمیر را باوردنه باز کنید و به شکل لوله در داخل قالب بگذارید.

سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و دوباره به مدت دو ساعت بهش استراحت بدهید.

اینکار باعث می شود که خمیرها در داخل قالب شما حسابی پف کنند.

در این مرحله آب را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید و روی نان ها را رومال کنید.

خمیرهای رومال شده در قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در داخل فر با دمای 350 درجه قرار بدهید و اجازه بدهید تا کاملا بپزد.

بعد از پختن نان آن را از قالب دربیاورید و اجازه بدهید خنک شود. نان بریوش خانگی خوشمره ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *