طرز تهیه نان صبحانه خانگی

طرز تهیه نان صبحانه خانگی

طرز تهیه نان صبحانه خانگی یکی از نان هایی که بسیار پرطرفداره ، به خاطر بافت نرم و ظاهر زیبایی که دارد نه تنها بین بچه ها خیلی محبوب هست بلکه بزرگتر ها هم دوستش دارند.

زمانی که همگی می نشستند پای تلویزیون و کارتون تماشا می کردند مخصوصا کارتون های دوره ما دهه شصتی ها مثل کارتون دکتر ارنست، همیشه از این نان های خوشمزه کنار میز صبحانه و غذاشون داشتند.

در تهیه نان صبحانه از خمیر مایه استفاده می شود. خمیر مایه باعث افزایش حجم و افزایش عطر و طعم نان می شود و آن را پوک می کند.

در زمان قدیم هم نیز تخمیر نان برای مردم اهمیت زیادی داشت و برای این کار از خمیر ترش استفاده می شد. ولی به تدریج با صنعتی شدن جوامع، تولید مخمر در هلند آغاز و در دیگر کشورها نیز گسترش یافت.

خلاصه که نان صبحانه همراه با کره و مربا و… باعث می شود که یک روز پر انرژی را با مرور کلی خاطرات برای ما بسازد.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان صبحانه خانگی

مواد لازم

• نصف لیوان ماست یا شیر
• تخم مرغ یک عدد و برای رومال کردن نان یک زرده تخم مرغ
• نصف لیوان آب ولرم
• 1.5 قاشق غذا خوری شکر
• یک قاشق مرباخوری نمک
• 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
• نصف قاشق سوپ خوری خمیر مایه
• کره به دمای محیط رسیده 50 گرم
• بهبود دهنده نصف قاشق چایی خوری
• 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
• آرد به میزان لازم
• 2 قاشق غذا خوری کره برای داخل خمیر تقریبا 70 گرم

طرز تهیه نان صبحانه خانگی

در ابتدا آب ولرم را داخل یک لیوان ریخته و به آن خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و اجازه بدهید که خمیر مایه به عمل بیاید.

بعد از آن در داخل یک کاسه بزرگ ماست، خامه ، کره ، تخم مرغ ، نمک ، روغن مایع را بریزید و با همزن دستی حسابی هم بزنید تا همه مواد با همدیگر مخلوط شوند.

سپس خمیر مایه ای به عمل آمده را به مواد اضافه کنید. بعد از آن آرد و بهبود دهنده را کم کم به مواد اضافه کنید تا یک خمیر یکدست بدست بیاید.

خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید و روی خمیر را یک کیسه فریز بکشید و اجازه بدهید تا حجمش چند برابر شود.

بعد از اینکه خمیر حجمش زیاد شد پف خمیر را بگیرید و خمیر را باز کنید سپس کره روی خمیر بمالید.

بعد رول کرده و زرده تخم مرغ را بر روی خمیر رومال کرده و اجازه دهید که به مدت 30 دقیقه دیگه خمیر استراحت کند.

سپس خمیر داخل فر با درجه حرارت 180 قرار دهید و تا زمانیکه روی نان طلایی شود بگذارید بپزد.

بعد از آن نان صبحانه خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *