طرز تهیه نان لقمه ای خانگی (لادی پاو)

طرز تهیه نان لقمه ای خانگی

طرز تهیه نان لقمه ای خانگی یا لادی پاو متفاوت و برای درست کردن آن وقت کمی لازم است. این نان بسیار نرم و حجیم و به فرم لقمه می باشد.

این نان دارای بافت سبک و پفکی می باشد و بسیار خوشمزه است. نان لقمه ای یک نان فوری و یکی از انواع نان های لذیذ است که برای صبحانه یک میان وعده مناسب می باشد.

نان لقمه‌ای نرم یک نان پفی شکل است که خیلی سریع آماده می‌شود بدون اینکه بخواهید منتظر ور آمدن خمیر باشید.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان لقمه ای خانگی

مواد لازم لادی پاو

  • شیر دو سوم لیوان
  • آرد چهار و یک چهارم لیوان
  • خمیر مایه فوری
  • شکر یک چهارم لیوان
  • آب سرد سه چهارم لیوان
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • کره برای رومال کردن چهار قاشق غذاخوری
  • آب لیمو نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • کنجد برای تزیین به میزان دلخواه

 

طرز تهیه نان لقمه ای خانگی

در ابتدا شیر را با کره داخل یک ظرف بریزید و بعد آن را داخل مایکروفر و یا روی حرارت گاز با شعله بسیار کم به مدت یک دقیقه قرار دهید تا حسابی کره آب شده و داخل شیر حل شود.

در این حین آرد و نمک و بیکینگ پودر، شکر و خمیر مایه را داخل یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.

سپس مخلوط شیر وکره را به این مواد خشک اضافه کرده و بعد آب لیمو را به آن اضافه کنید.

بعد حسابی مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی حدود چهار دقیقه هم بزنید.

بعد از گذشت این زمان خمیر لطیفی بدست می آید. در صورتیکه آرد لازم بود به مواد اضافه کنید ولی این خمیر باید کمی چسبناک باشد.

بعد از آن روی خمیر را با پارچه ای تمیز به مدت 5 دقیقه بپوشانید تا استراحت کند.

سپس روی میز کار خود را آرد پاشی کنید و خمیرها را به 16 قسمت مساوی به شکل مربع و با قطر 20 تا 22 سانت تقسیم کنید.

خمیرها را به شکل گلوله در بیارید و ظرف مورد نظر یا پیرکس خود را چرب کنید.

خمیرها را با فاصله از هم بچینید یک گلوله از خمیرها را نگه دارید برای چسباندن به دور کل خمیرها استفاده کنید.

با آب روی خمیرها را برس بزنید تا خمیرها موقع پخت خشک نشوند و بافت نرمی داشته باشند.

فر را روشن کنید و خمیرها را به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیرها ور بیایند.

توجه داشته باشید که در فر را در این مدت اصلا باز نکنید.

خمیرها از فر دربیارید و اجازه بدهید استراحت کنند.

سپس خمیرهای آماده شده را با درجه حرارت 190 و به مدت یک ربع داخل فر قرار دهید و اجازه دهید کاملا پخته شوند.

بعد خمیرها را از فر در بیارید و روی آن را کره بمالید و دوباره داخل فر بگذارید تا روی نان ها طلایی رنگ و زیبا شوند.

برای اینکه نان شما بافت نرمی داشته باشد شما می توانید یک ظرف آب را داخل فر قرار دهید.

نان لقمه ای خانگی ما آماده خوردن است .نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *