طرز تهیه نان گولاچ سمنان به سبک مدرن

طرز تهیه نان گولاچ خوشمزه سمنان

طرز تهیه نان گولاچ راحت و بدون نیاز به فر می باشد ، این نان خوشمزه و شیرین برای استان سمنان می باشد.

این نان به راحتی و در ماهیتابه تهیه می شود ، این نان را می توانید همراه با چای به عنوان عصرانه و حتی صبحانه میل کنید.

معمولا این نان را در ماهیتابه سرخ می کنند ولی ما کمی دستورش را تغییر دادیم و آن را مانند پنکیک درست می کنیم.

در این نان خوشمزه از خامه و کره استفاده شده است ، بنابراین هم طعم عالی دارد و هم پرکالری می باشد .

شکلات استفاده شده در این نان بسیار خوشمزه و دارای خواصی زیادی است و به بهبود سلامت قلب و عملکرد حافظه کمک می کند.

شکلات باعث شادی و تغییرات مثبت در خلق و خوی انسان می شود .

پیشنهاد می کنم آموزش این نان خوشمزه را در سایت دنیای زنانه دنبال کنید و یاد بگیرید و آن را حتما بپزید.

 

طرز تهیه نان گولاچ

 

مواد لازم برای نان گولاچ

 

  • آرد یک و نیم لیوان
  • خامه قنادی 4 لیوان
  • شیر سه لیوان
  • کره شش قاشق غذاخوری
  • شکر هشت قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ شش عدد
  • پودر کاکائو 3/2 لیوان

(تهیه گاناش شکلاتی کاملا سلیقه ای و دلخواه می باشد)

مواد لازم برای گاناش شکلاتی

  • شکلات 160 گرم
  • خامه پرچرب یک لیوان
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • شکر چهار قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان گولاچ

در ابتدا کره را در یک ماهیتابه حرارت بدهید تا ذوب شود ،بعد آن را در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید. شیر را هم حرارت دهید و گرم کنید و کنار بگذارید.

سپس در یک ظرف بزرگ شکر ، پودر کاکائو و آرد را بریزید و با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ را به این مواد بیافزایید.

بعد کم کم شیر گرم و کره ذوب شده را به این مواد اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا مواد یکدستی بدست بیاد.

در این مرحله تابه خود را روی حرارت قرار دهید و اجازه بدهید تا داغ شود. سپس این مواد را در تابه بریزید و جوری مواد را بریزید و تابه را بچرخانید تا در تابه پخش شود.

بعد از اینکه یک طرف آن خودش را گرفت آن را برگردانید درست مانند پنکیک. شما می توانید این نان ها را کنار بگذارید و بعد روی هم لایه لایه بچینید و در هر لایه خامه قنادی بمالید.

یا اینکه همینطور که گفتم به صورت دلخواه گاناش شکلاتی را درست کنید و بر روی آن بریزید و یا اینکه روی آن شکر بپاشید.

برای تهیه گاناش در ابتدا شکر و خامه پرچرب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

بعد کره و شکلات را به آن بیافزایید حسابی با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا گاناش شکلاتی شما آماده شود و بعد روی نان ها بریزید.

حالا نان گولاچ خوشمزه ما آماده خوردن است .نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *