طرز تهیه نان شکم پر خانگی
طرز تهیه نان شکم پر خانگی
طرز تهیه نان شکم پر خانگی خیلی متنوع است. نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است.
نان شکم پر به عنوان یک پیش غذاها برای برگزار کردن میهمانی های رسمی گزینه خیلی مناسبی است.
نان شکم پر با خمیر خانگی درست می شود که محتویات داخل آن شامل گوشت چرخ کرده ، قارچ ، جعفری و معمولا برای خوشطعم کردنش از پنیر موزارلا استفاده می شود.
این نان خوشمزه یک گزینه لذیذ و جذاب از طرف سرآشپزه که تهیه آن به شما پیشنهاد می شود.
برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.
مواد اولیه و طرز تهیه نان شکم پر خانگی
مواد لازم برای نان شکم پر
- گوشت چرخ کرده 150 گرم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- قارچ خرد شده 4 عدد
- زرده تخم مرغ یک عدد
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- ذرت پخته شده نصف فنجان
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- کره ( آب شده ) 2 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا برای داخل خمیر در صورت دلخواه
مواد لازم برای تهیه خمیر
- آرد 2 لیوان
- شیر 1 لیوان
- خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق مرباخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- روغن 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
برای تهیه خمیر ابتدا پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا به عمل بیاید.
بعد بقیه شکر، نمک، تخم مرغ و روغن را در یک ظرف می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
خمیر مایه آماده شده را با کمی آرد مخلوط کرده و به مواد خمیر اضافه می کنیم. آرد را کم کم اضافه کرده و با دست خمیر را ورز می دهیم.
خمیر را داخل یک کیسه پلاستیکی می گذاریم و حدود یک و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.
این خمیر را میتوان تا چند روز در یخچال نگهداری کرد.
این خمیر بسیار سبک و لطیف است و با آن می توان انواع غذاها مثل پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کرد.
طرز تهیه نان شکم پر خانگی
برای تهیه نان شکم پر خانگی اول پیاز داغ را در ماهیتابه می ریزیم و مقداری روغن به آن اضافه کرده و گوشت را در آن تفت می دهیم.
بعد رب گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را به آن افزوده و هم می زنیم.
از خمیر بدست آمده تکه های خمیر را بر می داریم و روی سطح کار را آرد می پاشیم.
با وردنه خمیرها را به قطر چند میلیمتر باز می کنیم و کف قالب ها را چرب کرده و یکی از خمیرهای باز شده را کف قالب قرار می دهیم.
مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد بگذارید و دو لایه خمیرها را با دست به هم می چسبانیم.
کره آب شده و زرده تخم مرغ را با برس روی آن می مالیم و کمی کنجد روی آن می پاشیم.
فر را از قبل گرم کرده و قالب را در فر قرار دهید.
حرارت لازم برای تهیه نان شکم پر 180 درجه سانتیگراد و به مدت نیم ساعت است.
نوش جان.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.