طرز تهیه نان پیچی شکلاتی (بابکا)

طرز تهیه نان پیچی شکلاتی

طرز تهیه نان پیچی شکلاتی ساده و خمیر آن به استراحت زیادی احتیاج دارد. نان پیچ شکلاتی (بابکا) یک نان شکلاتی خوشمزه و در واقع یک چیزی بین نان و کیک می باشد.

این نان در اروپای شرقی و مرکزی در زمان کریسمس و یا عید پاک پخته می شود. نان پیچی شکلاتی در وعده صبحانه و عصرانه سرو می شود.

این نان از دو قسمت خمیر تشکیل شده است که هر خمیر را باز می کنند. داخل آن را با مغز شکلات و یا با مغز های آجیل پر می کنند و بعد به صورت لوله در می آورند.

سپس لوله های خمیر را به دور هم تابانده و داخل قالب لوف قرار می دهند و می پزند. حتما باید خمیر این نان استراحت زیادی داشته باشد.

استفاده از شکلات و مغزها  ارزش غذایی این نان را دو برابر می کند، مغزها بسیار مفید و کم کالری هستند و باعث زود سیر شدن هستند.

در این نان از شکلات صبحانه استفاده شده است ، شکلات کمک به سلامت قلب و بهبود حافظه می کند. شکلات باعث شادی و آرامش می شود و تاثیری خوبی بر اخلاق افراد دارد.

پیشنهاد می کنیم این نان جادویی و خوشگل را حتما در منزل تهیه کنید و آن را کنار خانواده میل کنید و اوقات خوشی را رقم بزنید.

 

طرز تهیه نان پیچی شکلاتی

 

مواد لازم

  • آرد نیم کیلو
  • تخم مرغ دو عدد
  • شیر یک لیوان
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • کره 60 گرم
  • آب یک لیوان
  • خمیر مایه دو قاشق چایخوری
  • شکر یک سوم لیوان
  • برای مایه میانی شکلات صبحانه به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ یک عدد برای روی مال کردن خمیر

 

طرز تهیه نان پیچی شکلاتی (بابکا)

در ابتدا در یک ظرف بزرگ همه مواد خشک مانند شکر ، آرد الک شده ، نمک و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. سپس یکی یکی تخم مرغ ها را به این مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

بعد شیر و آب را به همه مواد اضافه کرده و هم بزنید و حسابی همه مواد را باهم مخلوط کنید. سپس کره را به این مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت یک ربع همه مواد را ورز دهید.

سعی کنید اینقدر خمیر را ورز دهید که وقتی خمیر را می کشید از هم جدا نشود. سپس روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت دو ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

بعد از استراحت روی میز کار خود را آردپاشی کرده و خمیر را باز کنید و داخلش را شکلات صبحانه یا نوتلا بمالید.

و یا مغزهای آجیل بریزید و به شکل لوله رول کنید و نان لوله شده را به دو قسمت تقسیم کنید و از قسمت طول با چاقو برش دهید و دو طرف را به هم ببافید.

همین کار را با تیکه دوم خمیر انجام دهید و هر دو تیکه بافته شده خمیر را کنار همدیگر در یک قالب مستطیلی یا لوف قرار دهید.

دوباره روی آن را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت دو ساعت استراحت کند تا حجمش بیشتر و تقریبا دوبرابر شود.

بعد از استراحت دوم آن را با زرده تخم مرغ رومال کنید و داخل فر به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه و با درجه حرارت 200 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان پیچ شکلاتی (بابکا) خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *