طرز تهیه نان با مغز فندق خوشمزه

طرز تهیه نان با مغز فندق

 

طرز تهیه نان با مغز فندق بسیار جالب و در فر تهیه می شود و برای تهیه آن نیاز به دوبار استراحت خمیر است  ، در این نان از فندق استفاده شده است .

فندق استفاده شده در مغز این نان منبع خوبی از ویتامین ایی ، منیزیم  ، فیبر است ، فندق سرشار از آنتی اکسیدان می باشد .

فندق خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و برای سلامتی قلب بسیار مفید است .

این نان به خاطر فندق هم عطر و طعم بسیار عالی دارد و هم بسیار مقوی و پرخاصیت است .

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان خوشمزه و مقوی را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و آن را حتما بپزید و تجربه ای خاص را بدست بیارید.

 

طرز تهیه نان با مغز فندق

مواد لازم برای تهیه نان با مغز فندق

  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • نمک یک قاشق چایی خوری
  • آرد به مقدار لازم
  • کره دویست گرم
  • خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
  • سفیده نخم مرغ یک دو عدد
  • روغن مایع نصف لیوان
  • آب گرم نصف پیمانه

مواد لازم برای مایه میانی

  • آرد دو لیوان
  • نمک یک قاشق چایی خوری
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع نصف لیوان
  • پودر فندق به میزان لازم و دلخواه

طرز تهیه نان با مغز فندق

در ابتدا شکر و خمیر مایه و آب گرم را  در یک لیوان بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس روی آن یک نعلبکی بگذارید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

در این مرحله همه مواد به جز آرد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس آرد را کم کم به این مواد اضافه کنید و بعد از آن خمیر مایه به عمل آمده را به کل مواد اضافه کنید.

در این مرحله خمیر بدست آمده را با دست به مدت یک ربع ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید و به دست نچسبد.

روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید تا حجمش دو برابر شود.

برای درست کردن مغز نان در ابتدا یک تابه بردارید و در آن روغن و کره را بریزید.

سعی کنید حرارت زیر تابه کم باشد در این مرحله به کره و روغن مایع گرم شده آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید فقط درحدی که بوش دربیاید و تغییر رنگ ندهد.

سپس پودر فندق را به آن اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید و در آخر شکر را به آن اضافه کنید .

بعد از مخلوط کردن کل مواد گاز را خاموش کنید و مایه میانی فندقی را از روی حرارت بردارید .

در این مرحله خمیر به عمل آمده را بردارید و روی میز کار خود را آرد پاشی کنید .

خمیرها را به اندازه یک نارنگی تقسیم و پهن کنید و از مایه میانی قرار دهید و به خمیر هر فرمی که دلتان می خواهد بدهید.

خمیر ها را در سینی از قبل چرب شده با فاصله از هم بچینید و روی آن ها را به مدت یک ربع بپوشانید و اجازه دهید استراحت کنند.

سپس در فری که از قبل گرم شده است با درجه حرارت 180 به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه قرار دهید تا بپزد.

حالا نان با مغز فندق ما آماده خوردن است نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *